x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fanii Mad Max au luat cu asalt deşertul Mojave, la festivalul post-apocaliptic Wasteland Weekend

Fanii Mad Max au luat cu asalt deşertul Mojave, la festivalul post-apocaliptic Wasteland Weekend

24 Sep 2016   •   13:50
Fanii Mad Max au luat cu asalt deşertul Mojave, la festivalul post-apocaliptic Wasteland Weekend

Mii de persoane s-au adunat, vineri, în deşertul Mojave din California, Statele Unite, pentru a lua parte la prima zi a Wasteland Weekend, cel mai mare festival cu tematică post-apocaliptică din lume, informează AFP. 

Participanţii la evenimentul ce se desfăşoară în zona aridă aflată la două ore distanţă de Los Angeles îşi aleg vestimentaţii în concordanţă cu tematica festivalului - haine de piele roase, cizme de luptă, veste din zale şi ochelari de protecţie împotriva furtunilor de nisip. Pentru vehicule nu există un astfel de cod privind aspectul, însă în fiecare an la eveniment îşi fac apariţia vehicule monstruoase, dotate cu turele şi ţepi de fier, mai arată sursa citată. 

Decorul elaborat încearcă să reconstituie o lume post-apocaliptică, atmosfera fiind întreţinută de concerte susţinute de formaţii şi DJ, scene de luptă cu actori şi cascadori, dar şi diverse jocuri. 

Prima ediţie a Wasteland Weekend a avut loc în 2010, inspirată de franciza filmelor "Mad Max".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mad max Wasteland Weekend