x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Festival: patru zile de filme „Made in China”

Festival: patru zile de filme „Made in China”

10 Apr 2018   •   13:10
Festival: patru zile de filme „Made in China”

Joi, 12 aprilie, începe la București „Săptămâna filmului din vestul Chinei”, manifestare organizată de Festivalul Internațional de Film „Silk Road” (SRIFF). Ceremonia de deschidere va avea loc la ora 20.00, la Cinemateca Eforie. Astfel, timp de patru zile, bucureștenii vor putea urmări cele mai importante producții „Made in China”, filme apreciate de publicul asiatic, dar și de criticii de specialitate din întreaga lume.

În cadrul Galei de deschidere va avea loc și semnarea unui Acord de parteneriat strategic cu Festivalul Internațional de Film Transilvania, moment la care va fi prezent și Tudor Giurgiu, drectorul TIFF.

„Ne bucurăm că lista de prieteni ai Festivalului Internațional de Film Transilvania devine din ce în ce mai mare și mai diversă și că începând din acest an Festivalul Internațional de Film „Silk Road” se numără printre ei. Credem că acest parteneriat strategic poate crește vizibilitatea filmului românesc peste granițe și, în același timp, poate genera noi oportunități pentru tinerii cineaști ai ambelor țări”, a declarat Tudor Giurgiu.

 

„Săptămâna filmului din vestul Chinei” va continua în weekend, la Cinemateca Union. Prețul biletului pentru fiecare proiecție va costa 5 lei.

×
Subiecte în articol: Silk Road