x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmul "Shape of Water" domină nominalizările la Globurile de Aur 2018

Filmul "Shape of Water" domină nominalizările la Globurile de Aur 2018

11 Dec 2017   •   16:16
Filmul "Shape of Water" domină nominalizările la Globurile de Aur 2018

Filmul "Shape of Water", regizat de Guillermo del Toro, domină nominalizările la ediţia din 2018 a Globurilor de Aur, cu nu mai puţin de şapte nominalizări, relatează AFP. 

La categoria cel mai bun film de dramă au fost nominalizate filmele "Call Me By Your Name", "Dunkirk", "The Post", "Shape of Water", "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". 

În ceea ce priveşte categoria cea mai bună comedie sau musical au fost nominalizate peliculele "The Disaster Artist", "Get Out", "The Greatest Showman", "I, Tonya" şi "Lady Bird". 

Printre primele nominalizări anunţate de actorii Alfre Woodard, Garrett Hedlund, Kristen Bell şi Sharon Stone, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Beverly Hills, Robert De Niro a fost nominalizat pentru rol principal masculin într-un film tv sau miniserial pentru apariţia sa în pelicula "The Wizard of Lies". 

El concurează la această categorie cu Jude Law, pentru rolul din miniserialul "The Young Pope", Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Ewan McGregor ("Fargo") şi Geoffrey Rush ("Genius"). 

La categoria similară feminină, Jessica Biel este nominalizată pentru rolul din "The Sinner", Nicole Kidman şi Reese Witherspoon pentru rolurile din "Big Little Lies", în timp ce Jessica Lange şi Susan Sarandon sunt nominalizate pentru rolurile din "Feud: Bette and Joan". 

La categorie filme de animaţie concurează "Baby Boss", "The Breadwinner", "Coco", "Ferdinand" şi "Loving Vincent". 

Globurile de Aur, care vor fi decernate la 7 ianuarie, se află printre cele mai râvnite premii ale cinema-ului american şi reprezintă un indiciu privind filmele care au cele mai mari şanse la Oscaruri în luna februarie.AGERPRES

×