x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fostul soţ al Madonnei s-a recăsătorit

Fostul soţ al Madonnei s-a recăsătorit

31 Iul 2015   •   16:25
Fostul soţ al Madonnei s-a recăsătorit

Guy Ritchie (46 de ani), fostul soţ al Madonnei, regizor, între altele, al filmelor 'Snatch' şi 'Sherlock Holmes', s-a căsătorit joi, 30 iulie, cu Jacqui Ainsley, cea care i-a dăruit trei copii în trei ani, relatează vineri 7sur7.be şi gala.fr, menţionând că la nuntă au participat numeroase vedete.

Jacqui Ainsley, top model de 33 de ani, a fost îmbrăcată cu o rochie lungă de dantelă de culoarea fildeşului şi a purtat o coroniţă de flori. La ceremonie au luat parte şi Rocco (14 ani) şi David (9 ani), băieţii pe care Guy Ritchie i-a avut şi, respectiv, adoptat când era căsătorit cu Madonna. Îndeosebi David a avut un rol important, el având grijă ca mama lui vitregă să nu calce pe trenă.

Printre vedetele care au participat la nunta desfăşurată în grădina casei celor doi miri (din Wiltshire, Anglia) s-au numărat George Clooney cu soţia sa, Amal, Sting, Brad Pitt (fără Angelina Jolie, prinsă cu filmări în Myanmar), Gwyneth Paltrow (care a fost domnişoară de onoare la nunta lui Ritchie cu Madonna), Jason Statham, David Beckham (fără Victoria, care a trimis un mesaj pe Twitter) şi Rosie Huntington-Whiteley.

Guy Ritchie şi Jacqui Ainsley au împreună trei copii: Rafael (3 ani), Rivka (2 ani) şi levi (1 an). Câteva fotografii de la nuntă au fost postate pe Instagram, cu hashtagul #jaxguyjuly.

×