x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Fructul oprit” a încheiat în forță primul sezon: Ultimul episod, lider detașat de audiență pe toate categoriile de public

“Fructul oprit” a încheiat în forță primul sezon: Ultimul episod, lider detașat de audiență pe toate categoriile de public

21 Iun 2018   •   14:42
“Fructul oprit” a încheiat în forță primul sezon:  Ultimul episod, lider detașat de audiență pe toate categoriile de public

 Emoțiile și suspansul au atins cote maxime, miercuri seara, la Antena 1, în ultimul episod din primul sezon “Fructul oprit”, serial produs de Ruxandra Ion. Așteptat cu nerăbdare de fanii producției, finalul acestui sezon a adus în fața telespectatorilor momente neașteptate, două mirese, dar și o dezvăluire importantă pe care Ioan a îndrăznit în cele din urmă să i-o facă lui Tudor, mărturisire care a schimbat complet viețile membrilor familiei Caragea.

“Fructul oprit”, prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, a încheiat miercuri seara în forță primul sezon, episodul cu numărul 23 clasându-se ca lider de piață pe toate categoriile de public. În intervalul orar de difuzare, 19:59-23:04, serialul a condus detașat topul audiențelor.  La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7.5 puncte de rating și 24.1% cotă de piață, în timp ce locul al doilea a fost ocupat de TVR1, cu o medie de 5.4 puncte de rating și 17.4% cotă de piață.

Pe segmentul urban, “Fructul oprit” a fost lider cu o medie de 7.4 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, urmat în top de postul TVR1, care a avut  o medie de 5.7 puncte de rating și 14.6% cotă de piață, iar pe poziția a treia s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 4.9 puncte de rating și 12.4% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării serialul a fost lider, cu o audiență medie de 8.4 puncte de rating și 21.1% cotă de piață, PRO Tv ocupând poziția a doua cu o medie de 5.1 puncte de rating și 12.8% cotă de piață. Aproape 2.300.000 de telespectatori la nivel national au urmărit, miercuri seara, finalul primului sezon “Fructul oprit”, în minutul de maximă audiență 22:58.

În plus, pe target-ul cuprins între 25 și 34 de ani, mediul urban, “Fructul oprit” este lider de audiență pe tot sezonul. Astfel, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7.7 puncte de rating și 22.6% cotă de piață, iar pe poziția a doua s-a aflat Pro Tv, cu o medie de 7.2 puncte de rating și 21% cotă de piață.

Pentru a treia seară consecutiv, Antena 1 a fost lider de audiență în Prime Time pe toate categoriile de public. În intervalul orar 19:00-23:00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 22.3% cotă de piață, în timp ce pe poziția a doua s-a clasat TVR1, cu o medie de 5.4 puncte de rating și 18.5% cotă de piață. La orașe, Antena  1 a fost lider cu o medie de 6.5 puncte de rating și 17.4% cotă de piață, urmat în top de TVR 1, care a înregistrat o medie de 5.7 puncte de rating și 15.2% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.2 puncte de rating și 19.4% cotă de piață, iar Pro TV a avut o medie de 5 puncte de rating și 13.5% cotă de piață.

Ultimul episod din primul sezon al serialului “Fructul oprit” a schimbat radical viețile membrilor familiei Caragea, după ce Tudor (interpretat de Adrian Titieni) a descoperit trădarea Soniei (Michaela Prosan) și a lui Alex (Petru Păun). Cu puțin timp înainte de nunta Anei (Cristina Ciobănașu), Ioan (Vlad Gherman) i-a mărturisit acestuia adevărul. “I-am văzut pe vapor…”, i-a spus el lui Tudor. “Pe cine ai văzut pe vapor, Ioane? Alex cu cine?”, a vrut el să afle tot. “Cu doamna Sonia”, i-a mărturisit Ioan, distrus de durere.

Dezvăluirile cutremurătoare și-au lăsat puternic amprenta asupra tuturor, iar adevărul a umbrit fericirea Anei. “Știu tot, mi-a spus Ioan tot! De ce, Alex? De ce? De ce ți-ai bătut tu joc de familia asta? De Ana, de mine! Acum, te-ai îmbrăcat în costum de ginere ca să ce? Să te căsătorești cu fata mea? Ai fost copilul meu! De ce? Spune-mi!, a răbufnit Tudor Caragea, devastat de cele aflate.  În timp ce le cerea socoteală Soniei și lui Alex, în cameră a întrat Dan Lăzărescu (Doru Ana). Câteva secunde mai târziu, s-au auzit focurile de armă. Primul sezon a ajuns la sfârșit, dar povestea producției de la Antena 1 nu se încheie aici. “Fructul oprit“, serialul produs de Ruxandra Ion, le pregătește telespectatorilor un nou sezon care va aduce în fața publicului numeroase surprize.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National; target-ul 25-34 ani Urban

Perioada 20 iunie 2018

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit