x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fructul oprit sezonul 2 episodul 36. Un adevăr cumplit iese la iveală: “Vreau să-ți fac o mărturisire, ceva ce țin în mine de 30 de ani”

Fructul oprit sezonul 2 episodul 36. Un adevăr cumplit iese la iveală: “Vreau să-ți fac o mărturisire, ceva ce țin în mine de 30 de ani”

22 Mai 2019   •   15:12
Fructul oprit sezonul 2 episodul 36. Un adevăr cumplit iese la iveală: “Vreau să-ți fac o mărturisire, ceva ce țin în mine de 30 de ani”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Un adevăr cumplit iese la iveală, în noul episod al sezonul 2 “Fructul oprit” pe care Antena 1 îl va difuza astăzi de la ora 20.00, dezvăluire care va schimba total viețile protagoniștilor, dar și a apropiaților lor. Un mare secret iese la iveală în urma morții lui Dan Lăzărescu, cu consecințe tulburătoare asupra celor implicați. Mărturisiri importante  și răsturnări de situație, în această seară, în episodul cu numărul 36.

“L-am dat afară din casă. El era deja mort și eu urlam la el să plece”, îi povestește Mihai(interpretat de Conrad Mericoffer) fostei sale soții, Silvia (Alina Pușcaș), iar vestea se împrăștie repede. 

Anunțul morții acestuia ajunge și la Magda(Maia Morgenstern), dar și un secret bine păstrat ani de zile. “Magda, eu presimt că nu mai am mult de trăit. D-asta vreau să-ți fac o mărturisire. Ceva ce țin în mine de 30 de ani”, se arată în filmulețul pe care Dan Lăzărescu(Doru Ana) l-a făcut înainte să moară și care se află acum la ea. “Noi am pus la cale să …  “, despre ce este vorba telespectatorii pot afla, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1. Magda și Marius Cristescu(Bogdan Stanoevici) rămân stupefiați după ce urmăresc întreaga filmare. “Nu pot să cred! Ne-a distrus viețile!”, concluzionează Magda, mai multe detalii în episodul 36 din sezonul 2 “Fructul oprit”, care va fi difuzat astăzi.

“Cred că am găsit o soluție ca Ana să fie de acord cu nunta”, îi spune Ioan(Vlad Gherman) lui Petru(Bogdan Iancu). Ce variantă îi propune el și cum reacționează Petru la ideea acestuia, dar și ce va spune Ana(Cristina Ciobănașu) după ce va citi cartea scrisă de Helene(Alina Chivulescu), pe baza celor întâmplate în casa Caragea, în această seară, de la ora 20.00.

“Vreau o dată în viața ta să spui adevărul!”, îi cere Sonia(Michaela Prosan) mamei sale. “Ce adevăr, Sonia? Pe cine am omorât eu?”, încearcă Roxana(Carmen Tănase) să înțeleagă la ce se referă aceasta. “Pe părinții lui Alex! Vreau să știu ce treabă ai avut cu ei și de ce! I-ai omorât?”, continuă Sonia, telespectatorii urmând să afle ce va răspunde Roxana în fața acuzațiilor Soniei peste câteva ore în continuarea serialului “Fructul oprit”.

Tanței (Doinița Oancea) îi vine o nouă idee pentru a ajunge în lumina reflectoarelor. “Costică, am stat așa și m-am gândit… Ce ai zice dacă ne-am înscrie la << Insula Iubirii>>?”. Un lucru neașteptat le dă însă planurile peste cap.

O nouă întâlnire între Adrian (Bogdan Albulescu) și Alex (Petru Păun) aduce cu sine o dezvăluire importantă, care va răscoli trecutul și va scoate la iveală o cu totul altă ipostază a unor evenimente majore petrecute. Mărturisiri cutremurătoare, astăzi, în episodul 36 din sezonul 2 al serialului.

Au mai rămas cinci episoade “Fructul oprit”, pe care telespectatorii le pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.  

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit