x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Gina Pistol joacă în “Fructul oprit”

Gina Pistol joacă în “Fructul oprit”

05 Apr 2019   •   18:20
Gina Pistol joacă în “Fructul oprit”
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Gina Pistol, prezentatoarea “Asia Express”, își face apariția, săptămâna viitoare, în Fructul oprit. Aceasta va putea fi văzută de telespectatorii Antenei 1, miercuri 10 aprilie, în episodul cu numărul 30 din cel de-al doilea sezon al serialului.

“M-am bucurat foarte mult să reîntâlnesc oameni dragi”, mărturisește Gina Pistol, care nu se află la prima experiență de acest gen. “A fost o plăcere să fiu pe platourile de filmare ale serialului și să petrec un sfert de zi alături de echipa << Fructul oprit >>. Este o atmosferă foarte frumoasă la filmări, s-a râs, s-a improvizat, nici nu știu când a trecut timpul atât de repede. A fost super fain și a mers totul ușor”, a adăugat Gina. Aceasta își interpretează propriul rol în “Fructul oprit” și va putea fi văzută de telespectatorii Antenei 1, miercuri, de la ora 20.00, în episodul 30 din sezonul 2.

Oltenii Sile și Lina Boască (Marian Râlea și Adriana Trandafir), dar și Costică (Liviu Vârciu) au parte de o surpriză de proporții în momentul în care Gina își face apariția în Snagov. Tanța (Doinița Oancea) o va cunoaște astfel pe femeia, care îl alintă Costi pe soțul ei și care a făcut-o să trăiască clipe de gelozie. “Așa mă bucur că te cunosc!”, îi mărturisește Gina Tanței. 

Ce atitudine va adopta Tanța și cum va decurge întâlnirea lor, cum vor reacționa oltenii Boască când o vor vedea pe Gina Pistol la ei în casă, toate acestea și multe alte surprize, săptămâna viitoare, în “Fructul oprit”.    

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit gina pistol