x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Heather Locklear, arestată pentru lovirea unui poliţist

Heather Locklear, arestată pentru lovirea unui poliţist

26 Iun 2018   •   06:43
Heather Locklear, arestată pentru lovirea unui poliţist

Actriţa americană Heather Locklear, una dintre vedetele serialului TV "Melrose Place", a fost arestată pentru lovirea unui poliţist şi a unui paramedic, la o săptămână după ce a fost spitalizată pentru o evaluare psihologică întrucât ameninţase că se va sinucide, a anunţat site-ul revistei People.

 

Un membru al familiei actriţei a apelat numărul de urgenţe  911, declarand operatorului că vedeta era "foarte ameţită", scrie TMZ. Când poliţia a ajuns la faţa locului, Heather ar fi lovit un poliţist care încerca să o separe de familia ei, dupa care s-ar fi repezit assupra unui paramedic care încerca să o imobilizeze pe o targă.

Numele actriţei Heather Locklear figurează în evidenţele Biroului şerifului din Ventura County. Artista a fost transportată mai întâi la spital şi a fost apoi încarcerată pentru două capete de acuzare ce vizează agresiunea fizică, a precizat TMZ. In vârstă de 56 de ani, Heather este în prezent în detenţie, iar cauţiunea ei a fost stabilită la 20.000 de dolari.

În incidentul de săptămâna trecută, echipajele de intervenţie s-au deplasat la reşedinţa actriţei după un apel telefonic la 911 în care a fost semnalată o persoană "sinucigaşă" şi "care era violentă", potrivit unui raport întocmit de Pompierii din Ventura County. Documentul precizează că persoana arestată ameninţase anterior că îi va împuşca pe poliţişti şi avea înregistrată pe numele său o armă de foc.

Poliţiştii nu au confirmat identitatea acelei persoane, însă documentele publice arată că Heather Locklear locuieşte în complexul rezidenţial în care s-a produs incidentul. La sfârşitul lunii februarie, Heather Locklear a fost arestată pentru violenţă domestică şi pentru lovirea unui poliţist. Ulterior, Poliţia a efectuat o percheziţie în vila vedetei, pentru a căuta arma de foc înregistrată pe numele ei, însă aceasta nu a putut fi găsită. AGERPRES

×