x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Însărcinată în patru luni, Kate Hudson şi-ar putea face planuri de nuntă

Însărcinată în patru luni, Kate Hudson şi-ar putea face planuri de nuntă

16 Apr 2018   •   21:30
Însărcinată în patru luni, Kate Hudson şi-ar putea face planuri de nuntă

Actriţa americană Kate Hudson, care aşteaptă un copil - cel mai probabil o fetiţă - cu muzicianul Danny Fujikawa, a afişat pe deget un inel cu diamant în timpul unui eveniment la care a participat în weekend, declanşând zvonuri despre o posibilă nuntă, relatează online ziarul spaniol ABC.

După o scurtă dispariţie de pe reţelele de socializare, actriţa a revenit recent, anunţând într-un clip că este din nou însărcinată, cu muzicianul Danny Fujikawa.

Actriţa a participat în acest weekend la o festivitate, organizată la Hong Kong de marca de bijuterii Harry Winston, unde şi-a etalat un inel cu diamant pe degetul inelar. Putea fi o piesă creată special pentru ea de către firmă, însă potrivit site-ului E! News, niciuna dintre bijuteriile prezentate în acea seară nu era inspirată de Kate Hudson.

Totuşi diamantul corespundea unui inel oferit pe pagina de prezentare a firmei, la secţiunea inele de logodnă.

Iar speculaţiile nu s-au lăsat aşteptate. Poate tocmai de aceea, Hudson a făcut să dispară inelul de pe deget, astfel încât bijuteria să nu apară nici în pozele făcute de paparazzi şi nici în imaginile postate pe Instagram.

Aceasta ar putea fi a treia relaţie oficializată pentru Kate Hudson. Ea a mai fost căsătorită cu muzicianul Chris Robinson, între 2004 şi 2007, împreună cu care are un băiat, Ryder Russell.

În 2010, actriţa s-a logodit cu Matt Bellamy, solistul trupei Muse. Deşi cei doi au împreună un băiat, Bingham Hawn, ei nu au ajuns totuşi în faţa altarului.

Kate Hudson a apărut pentru prima dată în public alături de Fujikawa în mai anul trecut, la premiera filmului "Snatched", în care joacă mama vedetei, actriţa Goldie Hawn.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kate Hudson,