x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jennifer Aniston va ramane, din nou, singura!

Jennifer Aniston va ramane, din nou, singura!

16 Feb 2018   •   08:13
Jennifer Aniston va ramane, din nou, singura!

Actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux se despart după doi ani de căsnicie. Vestea a fost anuntata de cei doi, într-un comunicat comun.

 

Jennifer si Justin, care locuiesc în cartierul multimilionarilor Bel Air din Los Angeles, s-au întâlnit în 2008, relatia lor incepand in 2011. Un an mai tarziu, cei doi s-au logodit şi s-au căsătorit în august 2015.

"Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis să ne anunţăm separarea", a precizat cuplul în comunicatul preluat de presa international. Potrivit textului, a fost o "decizie comună luată cu dragoste la sfârşitul anului trecut". "Suntem doi foarte buni prieteni care am decis să ne despărţim, dar dorim să continuăm să ne celebrăm prietenia", mai precizează ei.

Căsnicia cu Justin Theroux era a doua pentru fosta vedetă a serialului de comedie "Friends". Jennifer Aniston a mai fost căsătorită cu Brad Pitt, începând cu anul 2000, cei doi formând la momentul respectiv unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare de la Hollywood. EI au divorţat în 2005 după ce sex simbolul a părăsit-o pe Jennifer Aniston pentru Angelina Jolie, de care este în prezent despărţit.

Justin Theroux, care a jucat în producţii precum "The Girl in the Train", "Mulholland Drive" sau "The Leftovers", a avut o relaţie cu stilista Heidi Bivens timp de 14 ani înainte de a o întâlni pe Jennifer Aniston. Relaţia dintre Aniston şi Theroux a coincis cu o relansare a carierei actriţei, care a jucat în producţii de succes precum "Horrible Bosses", dar care a obţinut şi aprecierea criticilor pentru rolul din "Cake" (2014), primind distincţii la Globul de Aur şi Screen Actors Guild Awards.

În comunicatul lor, cuplul face apel la public să nu dea crezare informaţiilor sau declaraţiilor care nu le sunt direct atribuite. "Mai mult decât orice suntem hotărâţi să menţinem respectul profund şi dragostea pe care o avem unul pentru celălalt", susţin ei. AGERPRES

×