x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jon Snow, protagonistul afișului pentru sezonul 6 al serialului "Game of Thrones"

Jon Snow, protagonistul afișului pentru sezonul 6 al serialului "Game of Thrones"

24 Noi 2015   •   14:20
Jon Snow, protagonistul afișului pentru sezonul 6 al serialului "Game of Thrones"

„Jon Snow este mai mort decât moartea”, au răspuns realizatorii serialului Game of Thrones atunci când au fost întrebați dacă protagonistul a fost ucis. Până și președintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat același lucru atunci când jurnaliștii i-au cerut să își exprime punctul de vedere cu privire la acest subiect.

Producătorii seriei HBO sunt conștienți de faptul că misterul reprezintă o sursă de publicitate gratuită, prin urmare, pe afișul pentru sezonul 6 figurează numai pe bastardul lui Ned Stark însângerat. Prin intermediul aceluiași poster fanii primesc confirmarea că își vor revedea actorii preferați începând cu luna aprilie.

Harrington a fost surprins pe platourile de filmare din Irlanda de Nord, iar faptul că nu s-a tuns a dat naștere unei serii de teorii și controverse pe Internet referitoare la personajul pe care îl interpretează, informează elpais.com.

În cea de cincea cartea din saga „Cântec de gheață și foc”, scena morții lui Snow este chiar mai ambiguă, lăsându-se de înțeles că mintea a intrat în corpul animalului său de companie, lupul Ghost.

De asemenea, în noul sezon ar putea exista scene în care sunt rememorate întâmplări din trecut, zvonurile spunând că în final se va afla cine este adevărata mamă a lui Jon Snow. Alți fani sunt de părere că protagonistul va deveni fantomă sau White Walker, în timp ce unii consideră că pur și simplu a supraviețuit multiplelor lovituri de cuțit. 

×