x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Kevin Spacey recunoaşte că este gay, după ce Anthony Rapp l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale

Kevin Spacey recunoaşte că este gay, după ce Anthony Rapp l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale

30 Oct 2017   •   17:57
Kevin Spacey recunoaşte că este gay, după ce Anthony Rapp l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale

Kevin Spacey a răspuns acuzaţiilor făcute de actorul Anthony Rapp, potrivit cărora vedeta serialului “House of Cards” i-a făcut avansuri sexuale în cadrul unei petreceri la care au participat în 1986, când Rapp avea vârsta de 14 ani.

Potrivit BuzzFeed News, care l-a intervievat pe Rapp, Spacey, care avea vârsta de 26 de ani atunci, “l-a invitat pe Rapp la el acasă pentru o petrecere, iar, la sfârşitul nopţii, l-a luat în braţe pe Rapp, l-a pus pe pat şi s-a urcat peste el, făcându-i avansuri sexuale”.

Odată ieşită la iveală această poveste, Kevin Spacey, prin intermediul site-ului de socializare Twitter, a vorbit public despre orientarea sa sexuală.

Actorul din “House of Card” a început prin a-şi manifesta public respectul şi admiraţia faţă de Anthony Rapp, ca actor. Kevin Spacey a spus că nu îşi aminteşte episodul povestit de Rapp, însă nici nu l-a negat, afirmând că este ceva ce este posibil să se fi întâmplat în urmă cu 30 de ani şi pe care îl pune pe seama alcoolului. Kevin Spacey şi-a cerut scuze pentru modul în care l-a făcut să se simtă pe Anthony Rapp.

În finalul postării, Kevin Spacey a recunoscut că a avut relaţii atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că a ales să trăiască viaţa unui homosexual. Acesta a mai afirmat că acest lucru nu a ieşit la iveală mai devreme, pentru că întotdeauna a fost foarte protectiv cu viaţa sa personală, însă această poveste despre care a vorbit Rapp l-a făcut să vrea să vorbească deschis despre el şi să îşi evalueze mai bine comportamentul.

În urma postării, actorul a fost criticat de urmăritorii săi de pe Twitter, care au afirmat că Spacey încearcă să devieze acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit către noutăţi referitoare la orientarea sa sexuală.

×