x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Lăzărescu, semnal de alarmă către Caragea: “Tudore, trezește-te, până nu e prea târziu!”

Lăzărescu, semnal de alarmă către Caragea: “Tudore, trezește-te, până nu e prea târziu!”

04 Apr 2018   •   14:51
Lăzărescu, semnal de alarmă către Caragea: “Tudore, trezește-te, până nu e prea târziu!”

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, fanii serialului “Fructul oprit” vor avea parte de un episod plin de suspans! Membrii familiei Caragea se pregătesc pentru un moment important din viața Anei, dar evenimentul le este umbrit de un scandal care scoate la suprafață dezvăluiri ce ar putea schimba viețile tuturor. Hotărât să se răzbune pe Tudor (interpretat de Adrian Titieni), Dan Lăzărescu (Doru Ana) nu mai ține cont de nimic și face afirmații alarmante.

A luat lecții de pian și s-a pregătit intens pentru această șansă unică în viață. “Am foarte multe emoții. Îmi tremură mâinile.”, îi mărturisește Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) lui Helene (Alina Chivulescu), înainte de examenul de admitere, în urma căruia ar putea ajunge să studieze la Universitatea Berkeley.

Îmbrăcată într-o rochie superbă și aranjată corespunzător, Ana îi ia prin surprindere pe toți cei dragi cu apariția sa, inclusiv pe Alex (Petru Păun), care fascinat de frumusețea ei, îi spune că este o “femeie spectaculoasă”. În prezența familiei și a apropiaților, Ana susține primul ei concert la pian, momentul încheindu-se în aplauzele tuturor. Atmosfera evenimentului se schimbă însă atunci când Dan Lăzărescu (Doru Ana) își face apariția.

Dane, ce cauți aici? Nu te-a invitat nimeni!” , îl întreabă Tudor (Adrian Titieni), hotărât să-l dea afară.

De față cu toți invitații, omul de afaceri face un avertisment dur. “Tudore, trezește-te, până nu e prea târziu!”, exclamă acesta, care nu ține cont de nimic și continuă: Tudor, ascultă-mă bine! Nevasta ta te înșeală și eu știu și cu cine!”. Dezvăluirile care ar putea schimba viețile tuturor dau peste cap evenimentul familiei Caragea.

În timp, scandalul iscat de Lăzărescu îi va afecta mult pe Sonia și Alex. Cum vor reacționa cei doi după cele întâmplate, ce decizie va lua Tudor după ce Lăzărescu îi va arăta probele mărturisirii făcute și ce lucru important descoperă Ioan, acestea sunt doar câteva dintre secvențele de care vor avea parte telespectatorii, în această seară, de la ora 20.00. De altfel, fanii serialului “Fructul oprit” vor afla, în urma episodului 12 al serialului “Fructul oprit”, ce se va întâmpla cu relația dintre Alex și Ella. Momente de tensiune, emoție și suspans, diseară, într-un nou episod al producției de la Antena 1!

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit