x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film „Lost in Space”, serial difuzat în urmă cu 50 de ani, readus la viață de Netflix

„Lost in Space”, serial difuzat în urmă cu 50 de ani, readus la viață de Netflix

11 Apr 2018   •   16:05
„Lost in Space”, serial difuzat în urmă cu 50 de ani, readus la viață de Netflix

"Lost in Space", un serial TV ştiinţifico-fantastic ce a fost difuzat în urmă cu peste 50 de ani, va reveni pe micile ecrane sub forma unei noi adaptări, realizată de platforma Netflix, informează Reuters. Noua versiune va oferi telespectatorilor o abordare diferită faţă de poveştile distopice prezentate în perioada actuală de cele mai populare show-uri TV cu tematici futuriste, a spus protagonistul noului serial, Toby Stephens. 

"În prezent există multe producţii TV care sunt minunate, însă multe dintre ele sunt cu adevărat deprimante", a declarat Toby Stephens cu ocazia premierei din Los Angeles a acestui serial, înainte de lansarea oficială a show-ului TV, programată pentru vineri. 

"Ceea ce e minunat în legătură cu acest show este faptul că prezintă oamenii care au aspiraţii...are şi un mesaj pozitiv, despre o familie şi despre umanitate, iar eu cred că avem nevoie de aşa ceva în acest moment", a adăugat actorul britanic, cunoscut pentru interpretarea personajului negativ într-un film din seria "James Bond", intitulat "Die Another Day" (2002). 

Toby Stephens interpretează rolul unui tată de familie, John Robinson, comandantul navei spaţiale Jupiter 2, care se prăbuşeşte pe o planetă necunoscută aflată la o distanţă de opt ani-lumină faţă de Pământ. 

Acţiunea se petrece în anul 2046, iar familia Robinson şi alţi pasageri de pe nava Jupiter 2 trebuie să supravieţuiască într-un mediu care le este străin. 

La fel ca serialul omonim difuzat în 1965, noua versiune a show-ului "Lost in Space" se inspiră vag din romanul de aventuri "The Swiss Family Robinson", publicat în 1812 de Johann David Wyss. De asemenea, noua versiune păstrează câteva sintagme devenite celebre graţie serialului iniţial, precum "Danger, Will Robinson" - avertismentul robotizat transmis celui mai tânăr membru al familiei Robinson. 

Primul sezon al show-ului creat de Netflix conţine 10 episoade şi a remodelat câteva dintre personajele şi structurile familiale prezentate în serialul difuzat în 1965. Există şi alte modificări - personajul Dr. Smith este în noua producţie o femeie, interpretată de Parker Posey. 

"Cu siguranţă, există o dinamică diferită", a spus Mina Sundwall, interpreta personajului Penny Robinson. "Suntem o familie foarte complicată, suntem foarte dezorientaţi. Veţi vedea probleme maritale între John şi (soţia lui) Maureen". 

"De asemenea, suntem o familie mixtă şi avem o soră, Judy, din altă căsătorie a lui Maureen, iar acest aspect aduce o nouă dinamică în vieţile acestor personaje", a adăugat Mina Sundwall.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: netflix lost in space