x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Michelle Pfeiffer ar putea să i se alăture Angelinei Jolie în distribuţia pentru "Maleficent 2"

Michelle Pfeiffer ar putea să i se alăture Angelinei Jolie în distribuţia pentru "Maleficent 2"

28 Apr 2018   •   17:40
Michelle Pfeiffer ar putea să i se alăture Angelinei Jolie în distribuţia pentru "Maleficent 2"

Michelle Pfeiffer se află într-o fază avansată de negocieri cu studiourile Disney pentru a i se alătura Angelinei Jolie şi lui Elle Fanning în cel de-al doilea film al seriei "Maleficent", transmite vineri publicaţia americană Variety. 

Din distribuţie va face parte şi Ed Skrein, iar regia va fi asigurată de Joachim Ronning ("Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"). 

Dacă negocierile se vor încheia cu un acord, Michelle Pfeiffer va interpreta rolul reginei în noul film produs de Joe Roth, cu un scenariu semnat de Jez Butterworth şi Linda Woolverton. 

Deocamdată nu se ştie de unde va continua noul film acţiunea din "Maleficent", producţie bazată în mare parte pe povestea clasică "Frumoasa din pădurea adormită". "Maleficent" a obţinut încasări de 758,5 milioane de dolari la boxoffice-ul internaţional. 

Noul film va intra în faza de producţie în cursul acestui an. 

În curând Michelle Pfeiffer va putea fi văzută în superproducţia Marvel "Ant-Man and the Wasp", prima ei apariţie într-un film cu personaje din universul benzilor desenate cu supereroi, după faimosul rol Catwoman din "Batman Returns".AGERPRES

×