x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mihai Călin: "Este foarte haios să lucrezi cu Carmen Tănase"

Mihai Călin: "Este foarte haios să lucrezi cu Carmen Tănase"

19 Mar 2018   •   16:31
Mihai Călin: "Este foarte haios să lucrezi cu  Carmen Tănase"

Au trecut mai bine de zece ani de când se cunosc, dar, deși pe plan profesional nu se află la prima colaborare, abia în urmă cu câteva luni au început să interacționeze mai mult în cadrul unei producții actoricești. Serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, le-a oferit posibilitatea actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase să formeze un cuplu pe platourile de filmare.

Mihai Călin a revenit în atenția telespectatorilor în cadrul super-producției de la Antena 1, unde s-a întâlnit cu colegi de breaslă, alături de care a mai lucrat. Cu Carmen Tănase, acesta a făcut echipă și în alte proiecte, însă de această dată ei au prilejul să relaționeze mai mult prin prisma poveştii serialului “Fructul oprit”. Aici, Mihai Călin joacă rolul lui Mircea Adam, un medic care este îndrăgostit de Roxana Baicu Popovici – personaj interpretat de Carmen Tănase.

Este foarte plăcut și foarte haios să lucrezi cu Carmen. Ne înțelegem foarte bine și este exact ce mi-am închipuit că se va întâmpla, cu toate că până la <> nu lucrasem direct cu ea. Mi se pare că avem o colaborare foarte bună, ne distrăm, ne simțim bine, lucrurile merg foarte ok, ceea ce este ideal într-o colaborare. Important este să fii atent unul la celălalt, să privești nu numai la ce îți trebuie ție ca să te pui în valoare, dar și să-ți ajuți partenerul, colegul de filmare.”, spune Mihai Călin, care poate fi urmărit de telespectatorii Antenei 1 în “Fructul oprit”, miercurea de la ora 20.00. 

×
Subiecte în articol: Mihai Călin