x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mii de oameni au semnat o petiție online pentru eliminarea actorului Matt Damon din Ocean's 8

Mii de oameni au semnat o petiție online pentru eliminarea actorului Matt Damon din Ocean's 8

24 Dec 2017   •   14:00
Mii de oameni au semnat o petiție online pentru eliminarea actorului  Matt Damon din Ocean's 8

Matt Damon este implicat într-un scandal de proporţii! Mii de persoane au semnat o petiţie prin care cer eliminarea actorului din distribuţia filmului Ocean's 8.Matt Damon are un rol secundar în pelicula Ocean's 8. Proiecţia cinematografică este dominată de femei. Actriţe faimoase de la Hollywood, precum Sandra Bullock, Anne Hathaway şi Cate Blanchette se numără printre personajele principale.

Din distribuţie nu lipseşte nici frumosa Adriana Lima sau excentrica Rihanna. Înconjurat de atâtea femei, internauţii sunt de părere că Matt Damon n-are ce căuta în peliculă.

Totul în contextul în care actorul i-a indignat pe oameni cu o serie de declaraţii controversate.

Matt Damon a declarat că încurajeză femeile abuzate să rupă tăcerea, însă fiecare caz este diferit şi nu ar trebui generalizat. Declaraţia i-a revoltat pe internauţi, mai ales că, potrivit unor zvonuri, Matt Damon ar fi ştiut de victimele lui Harvey.

Actorul a mărturist că ştia despre pasiunea producătorului de la Hollywood pentru femei, însă nu şi despre faptele sale scandaloase. 

Până în prezent, peste 13 mii de oameni au semnat petiţia on line prin care cer eliminarea lui Matt Damon din Ocean'8. Varianta finală va fi trimisă celor 2 producători ai filmului, George Clooney şi Steven Soderbergh. Observator.tv

×
Subiecte în articol: matt damon