x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film O actriţă celebră renunţă la a mai juca în filmele Marvel

O actriţă celebră renunţă la a mai juca în filmele Marvel

29 Aug 2016   •   16:54
O actriţă celebră renunţă la a mai juca în filmele Marvel

În benzile desenate, Jane Foster i s-a alăturat lui Thor în 1962 şi chiar  a preluat puterile zeului, odată în 1978 şi încă odată recent, în reinventarea Marvel din 2015.

Pe marile ecrane, Foster a fost portretizată de Natalie Portman. A făcut două filme împreună cu Chris Hemsworth (Thor). În primul cele două personaje s-au implicat amoros după ce Pământul a fost salvat şi în al doilea Foster a fost infectată cu ceva ce ameninţa întreg universul iar zeii nordici au ajutat-o.

Vorbind cu Wall Street Journal, Natalie Portman a spus că a nu mai vrea să participe în filmele Marvel. ”Probabil mă vor suna cerându-mă pentru Avengers 7 sau ce o fi, dar din câte ştiu am terminat-o” spune actriţa.

Totuşi nu va fi aşa o mare problemă pentru universul cinematografic Marvel, deoarece al treilea film, Thor: Ragnarok, îl va înfăţişa pe zeu într-o călătorie prin spaţiu alături de Hulk. O potenţială nouă iubire va fi cu supereroina Valkyrie, în mitologie Brunhilde, jucată de Tessa Thompson.

Între timp, Portman spune că vrea să se axeze pe filme mai mici. Lucrează la un film despre judecătoarea Curţii Supreme Ruth Bader Ginsburg şi va apărea în rolul fostei prime doamne, Jacqueline Kennedy Onassis în filmul “Jackie”, ce va avea premiera la sfârşitul acestei luni în cadrul Festivalului de Film din Veneţia.

Sursa: Fandom

×