x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film O petiție cere ca Netflix să nu mai difuzeze serialul „The Ranch”

O petiție cere ca Netflix să nu mai difuzeze serialul „The Ranch”

04 Noi 2017   •   17:00
O petiție cere ca Netflix să nu mai difuzeze serialul „The Ranch”

O petiţie cerea vineri canalului de streaming Netflix să nu mai difuzeze serialul "The Ranch", din cauza acuzaţiilor de viol la adresa actorului său principal, Danny Masterson, relatează AFP. 

Netflix "a făcut ce era corect anulând serialul 'House of Cards', atunci când a aflat că starul său Kevin Spacey este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor", se menţionează în petiţia difuzată pe site-ul Care2 care este semnată deja de peste 1.000 de persoane. 

Petiţia precizează că patru femei l-au acuzat pe Danny Masterson, aflat pe genericul serialului "That 70s Show", că le-a violat la începutul anilor 2000. 

Textul petiţiei menţionează că una dintre acuzatoarele lui Masterson a mers de mai multe ori la poliţie în 2004 pentru a reclama că a fost violată în anul precedent. Ea afirmă că a fost agresată sexual în timp ce era inconştientă. 

Dosarul ei ar fi fost redeschis după ce noi au apărut noi acuzatoare, potrivit petiţiei, care precizează că biroul procuroarei din Los Angeles, Jackie Lacey, examinează acest caz din luna aprilie. 

O purtătoare de cuvânt a Netflix a declarat pentru AFP că difuzorul "este la curent cu aceste alegaţii şi cu ancheta în curs, vom reacţiona dacă vor exista urmări". Purtătorii de cuvânt ai actorului nu au răspuns unei solicitări de comentarii din partea AFP. 

O altă petiţie a fost postată pe site-ul Change.org pentru a cere Academiei care decernează prestigioasele Oscaruri să-i interzică lui Casey Affleck, laureatul premiului pentru cel mai bun actor anul trecut pentru "Manchester by the Sea", să participe la viitoarea ceremonie din cauza acuzaţiilor de hărţuire sexuală formulate la adresa lui de mai multe foste colaboratoare. 

În plus, jurnalista Amy Kaufman a postat pe Twitter că după apariţia unui articol privind acuzaţiile de agresiune şi hărţuire sexuală la adresa regizorului Brett Ratner aduse de şase femei, printre care actriţele Natasha Henstridge şi Olivia Mumm, cotidianul a fost contactat de "peste 45 de persoane cu noi acuzaţii". 

Vineri, Corey Feldman, care de mai mulţi ani afirmă că a fost victima unui "cerc de pedofili" la Hollywood când era un copil actor, a declarat la televiziune şi apoi pe Twitter că unul dintre cei care l-au agresat a fost Jon Grissom, actor din anii '80 cu două filme la activ, printre care unul cu Feldman. 

De asemenea, agenţia de impresariat artistic Primary Wave Entertainment l-a plasat în concediu administrativ pe David Guillod, unul dintre managerii săi, acuzat de actriţa canadiană Jessica Barth că a drogat-o şi a agresat-o sexual în 2012. 

Actriţa care a jucat în "Ted" şi în serialul "Parks and Recreation" a scris pe Instagram că din acest motiv este atât de pasionată de această mişcare, afişând un articol de pe site-ul The Wrap în care ea spune despre David Guillod: "Vreau să fie urmărit penal".

AGERPRES

×