x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Orlando Bloom va fi protagonistul serialului fantastic 'Carnival Row'

Orlando Bloom va fi protagonistul serialului fantastic 'Carnival Row'

25 Aug 2017   •   20:40
Orlando Bloom va fi protagonistul serialului fantastic 'Carnival Row'

Actorul britanic Orlando Bloom va fi protagonistul viitorului serial fantastic 'Carnival Row' care va avea opt episoade şi a cărui difuzare este prevăzută în 2019, a anunţat vineri într-un comunicat Amazon Prime Video, citat de EFE. 

Bloom a colaborat la diferite seriale, dar este prima dată când va juca un rol principal, cel al inspectorului de poliţie Rycroft Philostrate, care trebuie să investigheze asasinarea unei creaturi fantastice "o zână showgirl". 

Acţiunea este amplasată într-un oraş fantastic neo-victorian populat de fiinţe misterioase, iar intriga se va complica când Philostrate va începe să ancheteze un alt asasinat, cel al unei "zâne refugiate". 

Actorul britanic va fi şi producătorul serialului, alături de americanul de origine cubaneză Rene Echevarría. 

Amazon a prezentat producerea noului serial la Festivalul de Televiziune de la Edinburgh, unde a fost anunţat şi al doilea sezon al 'Fleabag', un serial în care joacă Phoebe Waller-Bridge, actriţă pe care o vom vedea în viitorul film din saga 'Star Wars' axat pe personajul Han Solo. 

'Fleabag' prezintă viaţa unei tinere care trăieşte la Londra şi este bazat pe piesa de teatru cu acelaşi nume care a câştigat premiul Fringe First la Edinburgh. 

Cel de-al doilea sezon al acestui serial va fi disponibil pentru clienţii Amazon Prime în 2019.AGERPRES

×