x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Peste 150 de producții la Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2014

Peste 150 de producții la Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2014

12 Sep 2014   •   09:12
Peste 150 de producții la Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2014

Peste 150 de producții, workshop-uri dedicate pasionaților de film, precum și un cocktail de evenimente conexe în doze de jazz, teatru și dans vor fi prezentate la cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj 2014, care se va desfășura în perioada 10 - 19 octombrie.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis AGERPRES, pe lângă secțiunea principală a festivalului, Competiția Internațională, Comedy Cluj dedică o atenție deosebită scurtmetrajelor studențești. La ediția din acest an, în programul Focus va fi prezentat umorul german și olandez. La fel ca și în anii precedenți, va fi onorată o personalitate a cinematografiei, iar Premiul de Excelență Comedy Cluj 2014 va fi decernat unui mare actor al scenei românești.

Comedy Cluj se va desfășura în cinematografele din centrul orașului, "Florin Piersic" și "Victoria". O serie de evenimente vor avea loc în Sala Mare a Casei TIFF, precum și la Universitatea Sapienția. Celebra Sală Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, locul unde a avut loc prima proiecție cinematografică din istoria orașului, va găzdui anul acesta unul dintre workshop-urile festivalului.

Opera Maghiară din Cluj și Teatrul Național vor găzdui Serile Speciale ale festivalului. Harta Comedy Cluj va prinde culoare prin intermediul altor două spații, cluburile Charlie's Pub și The Soviet.

Și în acest an, prețul biletelor rămâne neschimbat: 9 lei pentru un ticket standard și 7 lei pentru un bilet cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari. În curând vor fi puse în vânzare biletele pentru Evenimentele Speciale, precum și abonamentele care vor permite accesul la proiecții, workshop-uri, manifestări conexe și savuroasele petreceri Comedy Cluj.

Vizualul Comedy Cluj din acest an a fost conceput de echipa Good Hands, proaspat câștigătoare a premiului "Best Foreign Poster" (pentru lungmetrajul 'Roxanne') la Golden Trailer Awards, cea mai prestigioasă competiție a marketingului de film din lume.

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj este organizat de Fundația Europeană pentru Cultură Urbană. 

×