x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premiere cinema - 1 iulie. Jurnalul Naţional te invită la film! In­tră în concurs

Premiere cinema - 1 iulie. Jurnalul Naţional te invită la film! In­tră în concurs

01 Iul 2016   •   15:35
Premiere cinema - 1 iulie. Jurnalul Naţional te invită la film! In­tră în concurs

Agenţi aproape secreţi

Bob Stone, un agent CIA (Dwayne Johnson) se întoarce în orașul natal pentru reu­niunea de liceu. Pentru că investighează un caz, îl ia ca partener, cu forța, pe Calvin Joy­ner (Kevin Hart), cel care a fost cel mai tare tip din campus, acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altădată. Urmează schimburi periculoase de fo­curi, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

 

 

Jurnalul Naţional te invită la film! In­tră în concurs tri­miţând un e-mail la adresa concurs@ jurnalul.ro cu răs­punsul corect la în- trebarea: “Ce ac­tori sunt protago-niştii filmului «Agenţi aproape secreţi?»” şi poţi câştiga două bilete la cinema.

 

Trăind printre demoni 2

Soţi Warren trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Ei ajung în nordul Londrei, pentru a ajuta o mamă cu patru copii, familie ce locuiește într-o casă bântuită de spirite malefice. Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe

 

Înainte să te cunosc

Protagonişti sunt tânara Lou și Will, un bărbat de succes care a ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să lupte până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-I dovedi că viața merită trăită, Lou îl susține și, împreună, vor trece prin mai multe aventuri. Cu: Vanessa Kirby, Sam Claflin, Emilia Clarke.

×
Subiecte în articol: filme concurs cinema