x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 5 - 11 februarie

PREMIERE cinematografice 5 - 11 februarie

05 Feb 2016   •   19:32
PREMIERE cinematografice 5 - 11 februarie

◆ ◆ ◆ Dirty Grandpa ◆ ◆ ◆
Dirty Grandpa (Bunicul dezlănţuit) este o comedie în care rolul principal este jucat de Robert DeNiro. După moartea soţiei sale, personajul jucat de DeNiro este luat într-o călătorie la mare de nepotul său, care caută să-l consoleze. Surpriza este că bătrânul bunic se dovedeşte a fi un mare amator de dezmăţ pe parcursul vacanţei.

◆ ◆ ◆ Trauma ◆ ◆ ◆
Will Smith interpretează rolul imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog nigerian ajuns în SUA. Bazat pe fapte reale, filmul prezintă lupta lui Omalu de a demasca traumele cu efecte debilitante pe termen lung pe care le suferă jucătorii profesionişti de fotbal american şi încercările rechinilor din sportul american de a-i închide gura şi a ascunde adevărul. Filmul poate fi încadrat în categoria dramă, însă are desfăşurarea acţiunii structurată ca un thriller.

◆ ◆ ◆ Open Season: Scared Silly ◆ ◆ ◆
Open Season: Scared Silly (Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioşilor) este al patrulea film de animaţie din seria care prezintă aventurile animalelor năzdrăvane din pădure care caută să evite vânătorul. Zvonul cum că în pădure ar fi apărut vârtcolaci îi pune pe năzdrăvani într-o nouă avalanşă de situaţii comice.
 

×
Subiecte în articol: dirty grandpa