x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Primul teaser pentru noul Game of Thrones îți crește tensiunea

Primul teaser pentru noul Game of Thrones îți crește tensiunea

24 Noi 2015   •   11:52
Primul teaser pentru noul Game of Thrones îți crește tensiunea

După lungi speculații legate de finalul ultimului sezon din Game of Thrones, foarte mulți ard de nerăbdare să vadă dacă Jon Snow a murit sau nu, scrie playtech.ro.

Au trecut deja câteva luni de când s-a finalizat sezonul 5 din Game of Thrones, dar foarte mulți internauți sunt foarte curioși în legătură cu destinele personajelor lor preferate din Westeros. Ca idee, dacă nu ați văzut încă ultimul sezon din serialul bazat pe cărțile lui George R.R. Martin, ar fi bine să nu citiți mai departe.

Deși ne-am obișnuit deja să vedem în Game of Thrones moduri macabre în care personajele principale ajung să nu mai facă parte din serial, ultimul episod din sezonul 5 ne-a stresat destul de mult. Jon Snow, Lord Commander la Night’s Watch a fost înjunghiat de mai mulți membri ai Night’s Watch care nu au fost de acord în legătură cu planul său pentru un parteneriat cu sălbaticii de după Marele Zid. În orice caz, pentru că în ultimul cadru cu îndrăgitul personaj acesta avea ochii deschiși, nu este foarte clar dacă va reveni sau nu în sezonul următor.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones HBO