x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Quentin Tarantino nu mai este interesat de actorie

Quentin Tarantino nu mai este interesat de actorie

05 Dec 2012   •   11:58
Quentin Tarantino nu mai este interesat de actorie
Sursa foto: Krista Kennell / AFP

Quentin Tarantino a declarat că nu mai este interesat de actorie pentru că nu vrea ca un alt regizor să-i dea ordine, informează contactmusic.com.

Tarantino a cochetat cu actoria la începutul carierei sale de regizor, dar a decis să nu mai apară în "Kill Bill". "Urma să-l interpretez pe Pai Mei. M-am antrenat, am învăţat să lupt, dar era un film atât de important încât trebuia să mă concentrez pe regie. Nu vreau să fiu un actor în filmul alcuiva", a spus Tarantino.

Quentin Tarantino are apariţii scurte în filmele sale, el apărând în "Inglourious Basterds", dar şi în "Death Proof".

Acuzat că trivializează şi estetizează violenţa, Quentin Tarantino are în palmares un premiu Oscar şi un Palme d'Or, ambele pentru "Pulp Fiction" (1994), la doi ani după debutul regizoral, cu "Reservoir Dogs". Pe lista peliculelor cu care Tarantino şi-a surprins de fiecare dată publicul se mai află "Jackie Brown"(1994), "Kill Bill Vol. 1" (2003) şi "Kill Bill Vol. 2" (2004), ultimul său lungmetraj, "Inglorious Basterds", cu Brad Pitt în rolul principal, lansat la Festivalul de la Cannes 2009, nominalizat la opt premii Oscar, devenind un succes de box office.

×