x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Răspunde corect şi câştigă bilete la filmul "John Wick 2"

Răspunde corect şi câştigă bilete la filmul "John Wick 2"

18 Feb 2017   •   15:16
Răspunde corect şi câştigă bilete la filmul "John Wick 2"

Legendarul asasin John Wick e forţat să revină în linia întâi alături de un partener mai vechi pentru a opri manevrele unei organizaţii internaţionale de criminali. Jurământul de a-şi ajuta colegul de breaslă îl duce pe John la Roma, unde se va confrunta cu cei mai periculoşi asasini din lume.

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa  concurs@jurnalul.ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Unde are loc acţiunea filmului «John Wick 2»?” şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane la acest thriller. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorul de săptămâna trecută este Ştefan Clinciu.

 

Alte lansări ale săptămânii

O terapie pentru viaţă

Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din  Alpi, pentru a-l aduce înapoi pe preşedintele companiei, pacient la centrul de tratament. La scurt timp, Lockhart este diagnosticat cu aceeaşi afecţiune şi constată că este captiv în refugiul alpin.

 

Frumoasa şi bestia

Belle este luată prizonieră de o bestie, în schimbul libertăţii tatălui ei. În ciuda temerilor sale, ea învaţă să privească dincolo de exteriorul bestiei, pentru a recunoaşte inima adevărată şi sufletul prințului captiv în interior. Problema e că un vânător e hotărât să o aibă pe Belle numai pentru el şi vrea să omoare bestia cu orice preţ.

 

Avertizarea 3

Al treilea film al celei mai vestite francize prezintă evenimentele petrecute înainte de “Avertizarea 2”. Maltratată de părinții adoptivi, Samara este închisă într-un puț, ceea ce dă naștere celebrului blestem.

×
Subiecte în articol: John Wick