x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Răspunde corect şi câştigă bilete la filmul "Silence"

Răspunde corect şi câştigă bilete la filmul "Silence"

18 Mar 2017   •   10:01
Răspunde corect şi câştigă bilete la filmul "Silence"

Mult-aşteptatul film al lui Martin Scor­sese este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie pericu­loasă în Japonia secolului al XVII-lea pentru a răspândi creştinismul. Însă adepţii altor religii erau vânaţi şi torturaţi în Japonia. Filmul are la bază romanul publicat de Shusaka Endo în 1966, care pune sub semnul întrebării lipsa răspunsului divin în faţa suferinţei umane.

 

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răspunsul corect la între­barea “În ce an a fost publicat ro­manul care stă la baza scenariului filmului?” şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane la această dramă. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorul de săptămâna trecută este Mihnea Moldovan.

 

 

Alte lansări ale săptămâni

Noapte albă

Vincent (Jamie Foxx), un po­lițist cu legături în lumea interlo­pă, este somat de nişte mafioţi să le facă rost de drogurile care le-au fost furate. Ca să fie mai credibili, aceştia îl răpesc pe fiul lui Vin­cent, care ajunge să întoarcă un club de noapte cu susul în jos în căutarea băiatului.

 

Frumoasa şi bestia

Belle este luată prizonieră de o bestie, în schimbul libertăţii tatălui ei. În ciuda temerilor sale, ea învaţă să privească dincolo de exteriorul bestiei, pentru a recunoaşte inima adevarată şi sufletul printului captiv în interior. Problema e că un vânător e hotărât să o aibă pe Belle numai pentru el şi vrea să omoare bestia cu orice preţ.

 

×