x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Rolling Stones a anulat un concert din cauza unei probleme de sănătate a lui Mick Jagger

Rolling Stones a anulat un concert din cauza unei probleme de sănătate a lui Mick Jagger

20 Oct 2016   •   23:30
Rolling Stones a anulat un concert din cauza unei probleme de sănătate a lui Mick Jagger

Mick Jagger, solistul legendarei formaţii Rolling Stones, demonstrează că este, totuşi, doar un om, după ce artistul - celebru pentru forma sa fizică bună, în pofida vârstei de 73 de ani - a fost diagnosticat cu laringită. Din acest motiv, trupa a fost nevoită să anunţe, miercuri, că anulează un concert pe care urma să-l susţină în Las Vegas, informează Billboard.

Mick Jagger a dezvăluit într-un mesaj pe Twitter că se luptă cu ''o laringită puternică'' ceea ce l-a împiedicat să concerteze alături de trupă miercuri seara, la T-Mobile Arena din Las Vegas. ''Îmi pare foarte rău pentru anularea show-ului de miercuri din Las Vegas, am o laringită puternică. Îmi cer scuze tuturor celor care au cumpărat bilete'', se arată în mesajul artistului.

Potrivit unui comunicat al formaţiei britanice Rolling Stones, liderul acesteia a fost sfătuit de medici să-şi odihnească vocea. ''Sperăm să avem informaţii despre posibilitatea reprogramării cât de curând a datei (concertului - n.r.)'', se arată în mesaj.

Următorul concert al rockerilor veterani va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, în acelaşi loc.

Rolling Stones a susţinut recent două concerte memorabile, în weekenduri consecutive, la Empire Polo Club din Indio, California, în cadrul istoricului festival Desert Trip, la începutul acestei luni. Spre sfârşitul celui de-al doilea show, vocea lui Jagger a dat semne de slăbiciune, fapt pus pe seama climei uscate din deşertul californian, arată Billboard.

Rolling Stones urmează să lanseze, la 2 decembrie, primul album de studio după o pauză discografică de peste un deceniu. Acesta se va intitula ''Blue & Lonesome'' şi va fi, aşa cum arată şi titlul, un album cu influenţe blues.AGERPRES

×