x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Selena Gomez pune capăt relaţiei sale cu muzicianul The Weeknd

Selena Gomez pune capăt relaţiei sale cu muzicianul The Weeknd

31 Oct 2017   •   20:55
Selena Gomez pune capăt relaţiei sale cu muzicianul The Weeknd

 Cântăreaţa americană Selena Gomez şi muzicianul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut sub pseudonimul The Weeknd, au pus capăt relaţiei lor, relatează online ziarul spaniol ABC.


Ambii cântăreţi au decis să se despartă după o relaţie de zece luni.

Despărţire celor doi a fost confirmată de site-ul cu informaţii despre celebrităţi TMZ, care susţine că, de mai multe săptămâni, cuplul nu s-a mai afişat public, deoarece relaţia lor s-a încheiat.

Ruptura dintre Selena Gomez şi The Weeknd intervine după ce cântăreaţa a fost fotografiată într-o cafenea din Los Angeles, în compania fostului ei iubit, Justin Bieber, cu care a fost într-o relaţie aproape trei ani.

Ne aflăm oare în faţa unei noi oportunităţi în relaţia Bieber-Selena? se întreabă ABC. Deocamdată niciuna dintre părţi nu a dorit să facă vreo declaraţie, însă este clar că Selena Gomez este deja singură.

Concentrat asupra proiectului său cu regizorul Woody Allen la New York, actriţa-cântăreaţă a trecut prin momentele cele mai grele din viaţa ei în această vară după ce a fost supusă unui transplant de rinichi.

Justin Bieber a dorit să fie aproape de fosta lui iubită pentru a o sprijini în momentele dificile, ceea ce ar fi putut reaprinde scânteia dintre ei.

Ne aflăm oare în faţa unui nou caz Miley Cyrus-Liam Hemsworth? Timpul va decide, încheie ABC.AGERPRES

×
Subiecte în articol: selena gomez