x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Serialul care a cucerit Spania se lansează, astăzi, la Happy Channel

Serialul care a cucerit Spania se lansează, astăzi, la Happy Channel

14 Aug 2017   •   18:20
Serialul care a cucerit Spania se lansează, astăzi, la Happy Channel

Cel mai nou blockbuster turcesc - “Iubire și răzbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) începe, astăzi, la Happy Channel cu un episod special.  De la ora 20.00, telespectatorii vor petrece trei ore în compania protagoniștilor Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ.

Lansat în noiembrie 2016, la Star TV (Turcia), serialul turcesc“Iubire și răzbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) s-a bucurat de un succes uriaș. Reacțiile pozitive ale telespectatorilor și audiențele ridicate au făcut ca producția să ajungă și pe micile ecrane din alte zone (Malaezia, India, Italia, Mexic, Chile). Blockbusterul turcesc continuă să trezească interes peste tot în lume, fiind recent cumpărat și de televiziuni din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Europa de Est.

Datorită rezultatelor extraordinare, “Iubire și răzbunare” are mari șanse să se vadă și în Spania, devenind astfel primul serial turcesc pe care această tară îl va difuza. Așadar, producția cu Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ  este pe cale să se mândrească cu o performanță absolut impresionantă.

În România, Happy Channel va difuza în exclusivitate blockbesterul turcesc, iar în ziua lansării (luni-14 august), telespectatorii vor avea parte de trei ore de Iubire și răzbunare”  ( 20.00-23.00). Din 15 august, fanii vor putea urmări câte două episoade, de luni până joi, de la ora 20:00.

Drama “Iubire și răzbunare” spune povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ). Războiul dintre familiile celor doi protagoniști a luat naștere cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan (Tamer Levent). Tragedia a împins-o pe mama lui Cesur într-o cruntă depresie. Drama familiei sale îl determină pe Cesur să nu țină cont de nimic atunci când vine vorba să-i răzbune pe cei dragi, nici măcar de sentimentele sale.

Întors în Korludag (Istanbul), pentru a-și pune planul în aplicare, Cesur o întâlnește pe Suhan, iar când află că ea este fiica bărbatului care i-a nenorocit familia, decide să-și lovească inamicul acolo unde îl doare cel mai tare. Pe parcurs, lucrurile iau o altă întorsătură, iar Cesur ajunge să se îndrăgostească de fiica celui mai mare dușman al familiei sale.

×
Subiecte în articol: Iubire și răzbunare