x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sylvester Stallone își vinde o parte din recuzita din filmele Rocky şi Rambo

Sylvester Stallone își vinde o parte din recuzita din filmele Rocky şi Rambo

01 Aug 2015   •   22:15
Sylvester Stallone își vinde o parte din recuzita din filmele Rocky şi Rambo

Actorul Sylvester Stallone va scoate la vânzare câteva obiecte pe care le păstrează ca amintire din filmele sale Rocky şi Rambo, la o licitaţie prevăzută să se desfăşoare în perioada 14 - 15 octombrie la Los Angeles (SUA), a anunţat joi casa Heritage Auctions, citată de EFE.

Printre obiectele puse în vânzare de Stallone se află şortul de box şi motocicleta pe care actorul a folosit-o în 'Rocky III' (1982), cu care a apărut şi în 'Rocky V' (1990), alături de mănuşile sale de box. Vor fi disponibile şi suveniruri din seria de filme Rambo, precum o jachetă militară ('First Blood', 1982) şi o macetă ('Rambo', 2008).

Heritage Auctions a informat despre această licitaţie într-un videoclip publicitar în care apare veteranul actor, în vârstă de 69 de ani, explorând rafturile unui mare magazin plin de cutii cu suveniruri acumulate de-a lungul întregii sale cariere cinematografice.

În videoclip se vede cum Stallone îşi redescoperă gecile din Rocky, halatul din 'Oscar' (1991), treningul pe care l-a folosit Dolph Lundgren în rolul boxerului rus Ivan Drago, în 'Rocky IV' (1985), şi mai multe tablouri pictate de el în chip de Rocky.

Un purtător de cuvânt al casei de licitaţii a confirmat pentru EFE că actorul preconizează să doneze o parte din banii strânşi unor opere de caritate menite să-i ajute pe veteranii de război americani.

×