x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sylvester Stallone neagă categoric acuzaţiile potrivit cărora ar fi violat o femeie în anii '90

Sylvester Stallone neagă categoric acuzaţiile potrivit cărora ar fi violat o femeie în anii '90

22 Dec 2017   •   17:30
Sylvester Stallone neagă categoric acuzaţiile potrivit cărora ar fi violat o femeie în anii '90

Actorul Sylvester Stallone a negat joi acuzaţiile potrivit cărora ar fi violat o femeie în anii '90, spunând că afirmaţiile sunt ''inventate în totalitate'', informează Reuters.


Site-ul cu ştiri din lumea vedetelor TMZ relatase miercuri, citând surse din cadrul forţelor de ordine, că o femeie a depus recent o plângere la poliţia din Santa Monica împotriva lui Stallone, privind faptele petrecute în anii '90.

Avocatul lui Stallone, Martin Singer, a spus joi că o femeie ''a depus plângere referitoare la un viol care s-ar fi petrecut acum 27 de ani''.

''Clientul meu neagă categoric acuzaţiile'', a spus Singer într-o declaraţie trimisă prin email către presă. Avocatul a mai precizat că actorul intenţionează să depună o plângere pentru declaraţii false.

Poliţia din oraşul californian Santa Monica a declarat joi că investighează o plângere depusă în noiembrie împotriva starului din ''Rocky''.

''Avem o plângere care a fost depusă în noiembrie despre o agresiune sexuală care s-ar fi produs în anii '90'', a declarat telefonic pentru Reuters Saul Rodriguez, purtător de cuvânt al poliţiei din Santa Monica. ''Investigăm şi strângem informaţii şi tot ceea ce vom descoperi va fi trimis către procuror''.

Rodriguez nu a furnizat alte detalii, iar Reuters nu a putu verifica acuzaţia în mod independent, precizează agenţia de ştiri.

Rodriguez spune că acuzaţia ar putea fi vizată de prevederile statului California referitoare la termenii de prescripţie în ceea ce priveşte urmărirea penală în domeniul agresiunilor sexuale. Infracţiunile de acest tip trebuie investigate într-un termen de 10 ani de la comiterea faptei.

Sylvester Stallone, în vârstă de 71 de ani, a ajuns celebru în 1976, cu rolul său din ''Rocky'', un film despre lumea boxului, laureat cu Oscar, devenind unul dintre cei mai faimoşi actori de acţiune de la Hollywood cu rolurile în pelicule precum ''Rambo'' şi continuările din seria ''Rocky''. AGERPRES

×
Subiecte în articol: sylvester stallone