x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Teaserul “Star Wars – The Force Awakens” a devenit viral: 11 milioane de accesări în nouă ore de la lansare

Teaserul “Star Wars – The Force Awakens” a devenit viral: 11 milioane de accesări în nouă ore de la lansare

de Sebastian S. Eduard    |    17 Apr 2015   •   19:35
Teaserul “Star Wars – The Force Awakens” a devenit viral: 11 milioane de accesări în nouă ore de la lansare

La Anheim, California, a început joi Star Wars Celebration, un eveniment de proporţii gigantice la care se adună fani din toata lumea. Anul acesta este cu atât mai important cu cât actuala gală vine în întâmpinarea celui de-al şaptelea titlu al francizei, care va fi lansat în toamnă - “Star Wars – The Force Awakens”

Gala de deschidere a prilejuit întâlnirea cu JJ Abrams, regizorul acestui episod şi cu Kathleen Kennedy, cea care a venit la conducerea Lucasfims după retragerea lui George Lucas. Au fost prezentaţi, rând pe rând, actorii noului film. Unii dintre ei – Mark Hamill sau Carrie Fischer îşi reiau rolurile după trei decenii de “inactivitate”; alţii – Oscar Isaak, John Boyega sau Daisy Ridley – reprezintă nouă generaţie e eroi. Evident că de la ceremonie a lipsit Harrison Ford, dar Kathleen Kennedy a promis că actorul va fi extreme de activ la data premierei – 18 decembrie 2015.

Punctul culminant – pentru unii – a venit tocmai la sfârşit; organizatorii au proiectat cel de-al doilea teaser al filmului, iar sala a fost în delir. Dealtfel, filmuletul a devenit extreme de repede viral pe interet: la numai nouă ore de la premieră filmuletul de mai puţin de două minute fusese deja văzut de aproape 11 milioane de persoane.



×