x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Trucul pe care Marian Râlea i l-a dezvăluit lui Tudor Roșu

Trucul pe care Marian Râlea i l-a dezvăluit lui Tudor Roșu

27 Mar 2018   •   14:08
Trucul pe care Marian Râlea i l-a dezvăluit lui Tudor Roșu

Se află în lumina reflectoarelor de aproape șase ani, iar de atunci tânărul actor Tudor Roșu a încercat să profite de orice experiență petrecută pe platourile de filmare pentru a învăța cât mai multe despre meseria aleasă. Tudor, care poate fi urmărit de telespectatorii Antenei 1, miercurea de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”, mărturisește că unul dintre marii actori de la care a preluat un truc important este Marian Râlea.

Se cunosc de cinci ani, iar acum joacă împreună pentru a doua oară într-un serial. Prima dată, Tudor Roșu și Marian Râlea au făcut echipă în “O grămadă de caramele”, difuzat anul trecut la Happy Channel. Pe platourile de filmare ale serialului, tânărul a “furat” meserie de la îndrăgitul actor.

Am avut o secvență, în care trebuia să plâng. Atunci, Marian Râlea m-a învățat cum să fac asta, să-mi vină lacrimile mai repede. Este un truc.”, a povestit Tudor, care a încercat astfel să se concentreze foarte mult și să se pună în pielea personajului respectiv pentru a transmite acea stare.

La șase ani a avut primul său contact cu lumea artistică, iar de atunci a continuat să apară fie pe scena teatrului, fie în diverse producții. Acum, Tudor poate fi urmărit de telespectatori în “Fructul oprit”, serialul difuzat de Antena 1, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, în cadrul căruia îl interpretează pe Petru Caragea.

Nimic nu mă va face să renunț la meseria asta! Îmi place foarte mult!“, spune Tudor hotărât, care în prezent își dezvoltă abilitățile artistice, luând cursuri de teatru.

×
Subiecte în articol: marian ralea