x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ultima zi de filmări pentru "The Wanderers" - în Bucureşti; Producător: Armand Assante poate interpreta de la mafiot la vânător de vampiri

Ultima zi de filmări pentru "The Wanderers" - în Bucureşti; Producător: Armand Assante poate interpreta de la mafiot la vânător de vampiri

21 Iul 2016   •   19:00
Ultima zi de filmări pentru "The Wanderers" - în Bucureşti; Producător: Armand Assante poate interpreta de la mafiot la vânător de vampiri
Sursa foto: Andrej Dojkic si Armand Assante (d)

Ultima zi de filmări pentru "The Wanderers", un thriller regizat de Dragoş Buliga, l-a adus pe Armand Assante, care joacă rolul principal în această producţie, în Centrul Vechi al Capitalei, unde actorul a fost, în momentele de pauză, atracţie pentru turiştii care voiau să se fotografieze alături de el.

Pe trotuarul de aproape doi metri lăţime, la câţiva paşi de Curtea Veche, unde e amplasată o statuie a lui Vlad Ţepeş, Armand Assante, bronzat, cu părul lung, blond şi o cămaşă despicată la piept, stă pe un scaun, în pauza de filmare. Actorul îşi împarte timpul între cititul replicilor din scenariu, marcate cu verde, şi zâmbetele amabile către turiştii care, în înghesuiala din Centrul Vechi, îl recunosc şi uneori îl roagă să facă o fotografie alături de ei. Pentru filmări, artiştii trebuie să abandoneze trotuarul înghesuit şi să intre într-un local întunecos.

Actorul a ajuns joi la Bucureşti, după ce, timp de 25 de zile, echipa "The Wanderers" a fost în Dofteana, Biertan şi Pelişor.

Alegerea lui Assante pentru acest film a fost una firească, actorul iubeşte România şi este un artist versatil, spune unul dintre producătorii filmului "The Wanderers", Cătălin Căţoiu.

"Assante este un actor extrem de interesant pentru că poate să meargă de la un mafiot la un vânător de vampiri fără să depună prea mult efort. Pur şi simplu poate. A mai fost în România. Ştiu că îi place foarte mult", a adăugat producătorul.

Potrivit acestuia, filmul o să fie gata în primăvara anului viitor iar cea mai mare provocare sunt efectele speciale, ce vor fi realizate de Felix Lepădatu.

Căţoiu a descris "The Wanderers" drept "un film românesc pentru piaţa internaţională", cu un "buget mediu", în raport cu industria cinematografică autohtonă.

"A fost scopul nostru principal să facem un film care să poată câştiga bani, un film care să dea curaj investitorilor, în primul rând români şi în al doilea rând străini să investească în industria cinematografică din România", a adăugat Căţoiu.

Bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, "The Wanderers" este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.

În Transilvania vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieţii sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

În acest film, Assante se reîntâlneşte cu Răzvan Vasilescu, alături de care a jucat în "California Dreamin'", în regia regretatului Cristian Nemescu.

Distribuţia "The Wanderers" mai include actori români precum Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonţ, dar şi pe Branko Duric, un celebru actor şi muzician bosniac.

"The Wanderers" este un proiect românesc independent realizat de o echipă internaţională de producători şi investitori a cărei producţie a fost asigurată de către companiile Frame Film şi That's the Film.

Filmul reuneşte o echipă de profesionişti în domeniu, imaginea fiind semnată de Şerban Ionescu, make-up Effects Designer - Erik Gosselin ("X-Men: Apocalypse", "Crimson Peak" ), special make-up Edwina Vodă, efectele speciale vizuale sunt asigurate de către Felician Lepădatu ("Zero Theorem"), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de către Luminiţa Lungu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: armand assante The Wanderers film cinema