x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Richard Hatch a pierdut lupta cu boala

Actorul Richard Hatch a pierdut lupta cu boala

08 Feb 2017   •   11:22
Actorul Richard Hatch a pierdut lupta cu boala

Richard Hatch, actor american care a fost nominalizat la Globurile de Aur şi a devenit celebru datorită rolului din seria "Battlestar Galactica", a murit marţi la vârsta de 71 de ani, informează DPA. Hatch a decedat în locuinţa sa din Santa Clarita, California, după ce a pierdut lupta cu boala, actorul fiind diagnosticat cu cancer de pancreas, potrivit revistei Variety. 

"Odihneşte-te printre stelele galactice, Richard Hatch", a scris pe reţeaua de socializare Tweeter George Takei, interpretul personajului Mr. Sulu din serialul TV "Star Trek". 

Potrivit Agerpres, Hatch a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru interpretarea rolulului Captain Apollo din seria ştiinţifico-fantastică "Battlestar Galactica" în perioada 1978-1979. Acesta a participat la continuarea seriei, la începutul anilor 2000, interpretând personajul Tom Zarek. 

"Richard Hatch a fost un om bun, un om graţios şi un profesionist desăvârşit", a scris pe Tweeter Ronald Moore, scenarist şi producător al seriei "Battlestar Galactica" între anii 2004-2009. "Dispariţia sa este o lovitură grea pentru toată familiaa BSG", a completat acesta. 

Hatch a mai interpretat rolul inspectorului Dan Robbins din "The Streets of San Francisco" (1976-1977), dar a jucat şi în telenovele precum "All My Children" (1971) şi "Santa Barbara" (1990), mai arată DPA.

×