x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Vedeta de la Antena Stars, Rocsana Marcu, zbor cu peripeţii si emotii

Vedeta de la Antena Stars, Rocsana Marcu, zbor cu peripeţii si emotii

28 Iul 2014   •   17:29
Vedeta de la Antena Stars, Rocsana Marcu, zbor cu peripeţii si emotii

Din 1 august, telespectatorii Antenei Stars o pot vedea pe Rocsana Marcu, alături de partenerul ei de prezentare, Răzvan Botezatu, la mare,  la carma  emisiunii “Star Matinal…e pe val”. În acest weekend,  tocmai pentru a fi în formă maximă pentru matinalul estival, Rocsana a făcut o vizită fulger, la Roma, oraşul ei de suflet, pentru a¬-şi încărca bateriile. “Am fost invitată să susţin un concert la o petrecere pe un domeniu de lux, din Roma. Aici obişnuieşte să vină să mănânce frecvent şi Silviu Berlusconi, fostul prim ministru al Italiei, dar şi  multe personalităţi. A fost ceva special, am cântat cu un chitarist italian, într-o cascadă spectaculoasă. Nu pot spune Romei. Este oraşul meu preferat,  nu mai ştiu de câte ori l-am vizitat. Prima dată am fost în excursie cu şcoala şi apoi m-am îndrăgostit iremediabil de el”, declară prezentatoarea celei mai nonconformiste emisiuni , “Star Matinal...e pe val”.

Dacă la plecare zborul a decurs lin, la întoarcere, Rocsana a trecut prin  mari  emoţii: “timp de 45 de minute am avut parte de nişte tulburenţe infiorătoare. Până şi stewardesele s-au speriat, iar pereţii de la toalete s-au desprins şi au căzut cu un zgomot infernal. Eu am încercat să rămân calmă  şi să o încurajez pe doamna în vârstă care stătea lângă mine. Femeia s-a panicat foarte rău, tot cerea să i se aducă medicamente, era la primul ei zbor cu avionul şi plângea foarte tare. Avionul a aterizat cu siguranţă pe Otopeni şi tuturor ne-a venit inima la loc”, încheie vedeta de la Antena Stars.

Alături de Răzvan Botezatu, Rocsana Marcu va prezenta din 1 august, de la malul mării, “Star matinal…e pe val”, cea mai fierbinte şi plină de umor emisiune a verii. Showul va fi transmis de Antena Stars, în fiecare zi, de luni şi până vineri, de la ora 8.30 la 12.00. În weekend, matinalul estival va începe cu o jumătate de oră mai târziu, respectiv la ora 9.00.


×