x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - The Big Short, cel mai bun film la Producers Guild of America Awards

VIDEO - The Big Short, cel mai bun film la Producers Guild of America Awards

24 Ian 2016   •   15:21
VIDEO - The Big Short, cel mai bun film la Producers Guild of America Awards

Pelicula 'The Big Short', nominalizată la Oscar, a obţinut sâmbătă seară la Los Angeles premiul cel mare al asociaţiei producătorilor de film din America, distincţia Darryl F. Zanuck, devenind astfel una dintre producţiile favorite pentru câştigarea Oscarului pentru cel mai bun film, scriu DPA şi AFP.

Având la bază cartea cu acelaşi nume a lui Micheal Lewis despre criza financiară din 2007-2008, filmul, cu o distribuţie interesantă în care-i regăsim pe Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling şi Brad Pitt, a învins Spotlight, The Revenant şi The Martian, pelicule care au fost considerate favorite pentru obţinerea premiului cel mare al acestei a 27-a ediţii a Producers Guild of America Awards.

Din 2009, fiecare film, care a câştigat premiul Darryl F. Zanuck al asociaţiei producătorilor americani de film, a obţinut premiul cel mare la Oscar, notează DPA.

Producătorul filmului ''The Hunting Ground'' Amy Ziering a fost distins cu premiul Stanley Kramer, ce recompensează filmele care atrag atenţia asupra unei probleme de interes social. Amy a fost desemnat cel mai bun documentar, iar Inside Out a obţinut premiul pentru cel mai bun film de animaţie.

Game of Thrones a fost desemnat cel mai bun serial dramatic de televiziune, ia Transparent cel mai bun serial de comedie. Asociaţia, care reuneşte reprezentanţi din industria filmului, televiziune şi producători din media, include aproximativ 7.000 de membri care votează anual pentru desemnarea câştigătorilor premiilor.

The Big Short

×
Subiecte în articol: premiile oscar 2016 the big short