x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Vlad Gherman: “Această secvență a fost cea mai mare provocare pentru mine!”

Vlad Gherman: “Această secvență a fost cea mai mare provocare pentru mine!”

17 Sep 2017   •   15:02
Vlad Gherman: “Această secvență a fost cea mai mare provocare pentru mine!”

Primul episod al serialului “O grămadă de caramele”, care se va difuza, astăzi (17 septembrie), de la ora 17.50, la Antena 1, îi dă posibilitatea lui Vlad Gherman să trăiască o scenă extrem de solicitantă pentru un actor.

 

Copleșit de probleme, Victor, personajul lui Vlad Gherman din “O grămadă de caramele”, nu mai vede nici un motiv pentru a trăi, iar disperarea îl impinge la un gest extrem. În momentul în care își cunoaște adevărata origine, se prăbușește tot ce mai rămăsese din lumea lui.

"Cheamă salvarea! Să vină salvarea aia mai repede!", strigă Doruleț, interpretat de Augustin Viziru, când își vede prietenul căzut la pământ.

“Victor a vrut să se sinucidă. A fost o secvență neplăcută pentru mine, pentru că am fost nevoit să mă pun în pielea unui om care vrea să-și ia viața. Te încearcă o grămadă de sentimente, pentru că încerci să-I dai veridicitate și asta te consumă foarte mult. După secvența aia, fizic și psihic am picat. Cred a fost a treia secvență în ziua aia, mai aveam vreo zece de jucat și, efectiv, am simțit că am scăzut motoarele rău pe următoarele, din cauza faptului că m-a solicitat foarte mult scena aceea. Această secvență a fost cea mai mare provocare pentru mine! În general, secvențele în care trebuie să redai o dramă, te solicită foarte mult”. , mărturisește Vlad Gherman.

Ce se va întâmpla cu Victor, telespectatorii vor afla astăzi (17 septembrie), de la ora 17.50, la Antena 1, când se va difuza primul episod din “O grămadă de caramele”, continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”. Începând de luni (18 septembrie), povestea continuă numai la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!

“Un scenariu de nota 10, o super distribuție și multe povești de care vă veți îndrăgosti!”, le promite Vlad Gherman fanilor.

×