x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber 1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor

1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor

28 Apr 2018   •   14:40
1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor
Sursa foto: GABRIEL MITRACHE/Gabriela Arsenie

Minivacanța de 1 Mai este prilej de comedie maximă în cadrul ediției de duminică a show-ului iUmor, difuzată de la ora 20.00, la Antena 1. Telespectatorii vor putea urmări o retrospectivă a celor mai apreciate momente din cele cinci sezoane, prin care se sărbătorește așa cum se cuvine Ziua Muncii.

Așadar, una dintre meseriile celebrate în cadrul show-ului este cea de circar și, cu această ocazie, telespectatorii îl vor putea revedea pe talentatul acrobat Costin Pity, pe care Mihai Bendeac a declarat că îl iubește pur și simplu. După numerele sale incredibile de acrobație, atât publicul, cât și juriul se ridicã în picioare, Delia mărturisește că a rămas fără cuvinte, iar Cheloo mai cere un rând de aplauze.

Și cum dintr-o emisiune de divertisment nu poate lipsi dansul, cea care a luat foarte în serios această meserie este nimeni alta decât Floricica Dansatoarea. Momentele ei pe scena iUmor au devenit virale, ea dansând ca nimeni alta belly-dance pe o piesă a trupei Metallica, iar reacțiile juraților fac deliciul publicului, acestea depășind cu mult umorul concurentei.

Un alt număr de-a dreptul excepțional pe care telespectatori îl pot revedea și trăi la intensitate maximă este cel al mentalistului Andrei Voicu, care reușește să intre în mințile a patru vedete - Alina Eremia, Dorian Popa, Florin Ristei, Andreea Antonescu - și să le ordone să facă lucruri de neimaginat.

Și cum nicio minivacanță de 1 Mai nu este completă fără un grătar cu mici, preparatul specific românesc nu putea lipsi din această ediție specială Iumor.

Cum gătește Delia și ce reacții are Mihai Bendeac văzând alimentele pe care le folosește, dar și alte momente care au făcut istorie în cele cinci sezoane ale show-ului iUmor, telespectatorii pot vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

×