x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber 2 ianuarie, ziua marilor premiere la Happy Channel!

2 ianuarie, ziua marilor premiere la Happy Channel!

02 Ian 2017   •   15:16
2 ianuarie, ziua marilor premiere la Happy Channel!

La începutul anului, pe 2 ianuarie, Happy Channel lansează noua grila de programe, cu un conținut de calitate, atractiv, educațional și COOLtural.

Serialul turcesc, Love Story, are marea premieră, astăzi, 2 ianuarie, de la 20:00, pe Happy Channel. Love Story aduce telespectatorilor din România o poveste cutremurătoare de iubire și de viață.

În primul episod, ce se va difuza în a doua zi din 2017, telespectatorii se vor întâlni cu personajele fermecătoare ale noului serial și vor decoperi povestea fascinantă a lui Korkut (Seçkin Özdemir) și a lui Ceylan (Damla Sönmez), care voi trăi o poveste de dragoste emoționantă, dar și o dramă puternică.

Damla Sönmez, interpreta rolului principal spune că este pasionată de actorie încă din copilărie. După absolvirea liceului, a studiat actoria în Franța, la Université de La Sorbonne Nouvelle Paris.

Pe lângă actorie, Seçkin Özdemir, interpretului lui Korkut, este pasionat de muzică, fiind DJ în mai multe cluburi din Antalya, Istanbul și Bodrum.

Spre bucuria telespectatorilor care îndrăgesc serialele turcești, de astăzi, 2 ianuarie vor avea parte de patru ore de program turcesc: de la de la 18:00 - 20:00, Elif, după care urmează Love Story, de la 20:00 - 22:00, doar pe Happy Channel!

 Iar de la 22:00, tinerii din înalta societate din New York din super serialul american Gossip Girl vin pe Happy Channel. Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick și Sebastian Stan, actorul român care a cucerit Hollywood-ul și o lume întreagă, aduc strălucirea New York-ului, din 2 ianuarie, pe Happy Channel!

×
Subiecte în articol: Love Story