x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Una dintre tristețile longevității e că pierzi prietenii pe parcurs”

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Una dintre tristețile longevității e că pierzi prietenii pe parcurs”

23 Ian 2015   •   17:01
Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Una dintre tristețile longevității e că pierzi prietenii pe parcurs”

Duminică, 25 ianuarie, de la 13:00, Florentina Fântânaru îl are invitat la Dincolo de aparențe pe Constantin Bălăceanu-Stolnici. Renumitul om de știință îi va mărturisi realizatoarei emisiunii că „sufletul rămâne tânăr, dar povara corpului se simte”, însă asta nu îl împiedică să ducă o viață cât se poate de activă. Pe de altă parte, admite cu smerenie că „una dintre tristețile longevității e că pierzi prietenii pe parcurs”.

Totodată, invitatul de duminică al Florentinei Fântânaru va povesti care a fost cel mai dramatic moment trăit – bombardamentele asupra Bucureștiului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. „Eram în camera de gardă la Colentina și echipa care era acolo nu se putea ocupa de toate cazurile care veneau; asta înseamnă că alegeai cine trăia și cine murea”, mărturisește distinsul invitat. Care este cel mai mare mister pe care l-a deslușit, dacă e adevărat că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, dacă a reușit să își îndeplinească toate dorințele și cui va lăsa celebrul inel pe care îl poartă de când avea 10 ani, la toate acestea va răspunde duminică, de la 13:00, Constantin Bălăceanu-Stolnici la Dincolo de aparențe.


Duminică, 25 ianuarie, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată de Antena Stars,

×