x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Acces Direct. Ea e noua asistentă a Simonei Gherghe! Cântă de la 3 ani, iar numele ei figurează de două ori in Cartea Recordurilor

Acces Direct. Ea e noua asistentă a Simonei Gherghe! Cântă de la 3 ani, iar numele ei figurează de două ori in Cartea Recordurilor

19 Oct 2016   •   18:30
Acces Direct. Ea e noua asistentă a Simonei Gherghe! Cântă de la 3 ani, iar numele ei figurează de două ori in Cartea Recordurilor

"Am primit propunerea de a ma alatura echipei "Acces Direct" cu mare entuziasm si incredere. Simona Gherghe a fost foarte draguta, precizand ca a fost greu sa gaseasca pe cineva mai mic decat ea, in gluma, normal, si m-a primit cu foarte mare caldura. La "Acces Direct" voi introduce invitatii, voi inmana cadourile oferite de emisiune, voi prezenta sponsorii iar, pe parcurs, voi veni si cu mici surprize pentru telespectatori", spune noua asistentă a Simonei Gherghe.

De cateva zile, emisiunea "Acces Direct" are o noua asistenta. Se numeste Andra Gogan, are 18 ani si este deja o vedeta. Canta de la varsta de trei ani si si-a imprumutat vocea pentru mai multe seriale de desene animate difuzate de canalele Disney.

De asemenea, numele ei figureaza de doua ori in Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil, in care a interpretat fara intrerupere 55 de melodii, si pentru cele mai multe CD-uri lansate de un copil - 16 CD-uri, realizate impreuna cu fratele sau. Intre timp, CD-urile cu muzica pentru copii lansate de Andra au ajuns la 34.

Andra Gogan isi doreste o cariera ca prezentatoare de televiziune si a lansat un miniserial pentru adolescenti pe canalul sau de youtube.

"Imi doresc foarte mult o cariera in televiziune ca prezentatoare, eventual pentru adolescenti. In directia aceasta deja am facut ceva pasi: am prezentat "I love Violetta" si "E vara ta", la Neptun TV. De asemenea, mi-ar placea sa se stie ca am lansat, pe canalul meu de youtube, un ministerial pentru adolescenti: "How to become popular at high school". Ii invit pe toti sa-l urmareasca", mai spune Andra.

 

 

×