x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Adriana Antoni, mărturisire de suflet: ”Când am ajuns în America tânjeam după gusturile românești”

Adriana Antoni, mărturisire de suflet: ”Când am ajuns în America tânjeam după gusturile românești”

11 Noi 2017   •   19:40
Adriana Antoni, mărturisire de suflet: ”Când am ajuns în America tânjeam după gusturile românești”

Cunoscuta și îndrăgita cântăreață Adriana Antoni este adepta unui stil de viață sănătos și a acceptat să împărtășească secretele sale cu Oana Turcu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, difuzată duminică, de la ora 16.30.

Adriana Antoni povestește despre cum a ajuns o mare consumatoare de produse bio, imediat după ce a plecat în SUA. Odată ajunsă acolo a devenit nostalgică și a început să caute tot mai des alimente în care să regăsească gusturile de acasă, aromele cu care fusese crescută.

”Când am ajuns, căutam lapte, ouă, pătrunjel, mărar, alimentele de acasă. Am descoperit că laptele și ouăle nu aveau același gust, iar mărarul nu l-am găsit niciodată. Așa am ajuns să-mi fac cumpărăturile doar din supermarketurile cu produse bio. În America le-am descoperit pentru prima dată. Și mi-am dat seama că alimentele bio au un gust diferit, aveau gustul cu care eu eram obișnuită. Gălbenușul de ou bio era mai galben și mai gustos”, povestește Adriana Antoni în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Adriana Antoni a invitat-o pe Oana Turcu la ea acasă de unde cele două împărtășesc una alteia, dar și telespectatorilor secrete și trucuri pentru un stil de viață sănătos. Toate acestea și multe altele pot fi aflate duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

×