x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Al patrulea sezon ”În puii mei!” are premiera sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1

Al patrulea sezon ”În puii mei!” are premiera sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1

21 Feb 2018   •   17:10
Al patrulea sezon ”În puii mei!” are premiera sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1

Sub sloganul ”Te uiți o zi, râzi o săptămână”, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00, Mihai Bendeac și echipa sa dau startul unui nou sezon al show-ului ”În puii mei”, care va fi unul plin de surprize.

Încă din primul episod, umorul de situație și de limbaj se vor îmbina perfect cu ironia. Unul dintre personajele pe care Mihai Bendeac le parodiază în scheciurile sale va fi nimeni altul decât colegul său Cheloo, alături de care este jurat la iUmor.

Un alt personaj din muzica românească pe care Mihai Bendeac îl va interpreta într-o manieră extraordinară și complet surprinzătoare, sâmbăta aceasta, la Antena 1, este Fuego.

Așa cum i-au obișnuit pe telespectatori, actorii din show-ul ”În puii mei” vor pune în scenă și personaje ajunse celebre pe Youtube și pe rețelele de socializare. Astfel, parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Alex Nicolas, devenit cunoscut printre internauți drept ”Super-super”.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului și ce surprize au mai pregătit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat sâmbăta, 24 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet. Telespectatorii pot urmări cele șase episoade ale ultimului sezon, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: În puii mei!