x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Anca Sînă Serea și fiicele ei, Ava și Sarah, au donat banii câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel bolnav

Anca Sînă Serea și fiicele ei, Ava și Sarah, au donat banii câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel bolnav

23 Mar 2018   •   12:24
Anca Sînă Serea și fiicele ei, Ava și Sarah, au donat banii câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel bolnav

Anca Sînă Serea și două dintre fiicele ei, Ava (3 ani și jumătate) și Sarah (10 ani), au câștigat, aseară, cea de-a treia ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”. Premiul în valoare de 9.000 de lei, obținut în urma amuzantelor probe pe care acestea le-au avut de parcurs, a fost donat de Anca și fiicele ei lui Mihai, un băiețel care suferă de parapareză spastică.

Seară plină de emoții pentru cunoscutul coregraf Wilmark, componentul trupei O-Zone, Radu Sîrbu, și fosta prezentatoare de știri Anca Sînă Serea, joi, la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul prezentat de Cosmin Seleși, la Antena 1. Căci copiii lor au dat multe din casă despre celebrii lor părinți și au spus multe povești simpatice despre aceștia.

Cu acest prilej, de la Ava (3 ani și jumătate) și Sarah (10 ani) am aflat că mama lor, Anca Sînă Serea, face baie cu spumă în fiecare miez de noapte, că îi este teamă de avion, dar că îi place să zboare în cabina piloților, că, în familie, este stăpâna banilor, că se află în negocieri cu soțul, Adi Sînă, să mai facă cel puțin un copil, dar și că își dorește să se reapuce de balet, pe care l-a practicat în copilărie. 

Eva, fetița de 4 ani și jumătate a lui Radu Sîrbu, de la O-Zone, a spus despre tati că se sperie foarte tare de fantome, că cel mai trăsnit lucru pe care-l face este să meargă pe role, că nu poate renunța la șosetele lui cu pisicuțe și că a învățat pe toată lumea refrenul cu… “Maiahi, maiaho”.

La rândul lor, Loukas (9 ani) și Joakin (5 ani), cei doi băieți ai lui Wilmark, au spus că tatăl lor o bate la fund pe mami, atunci când se supără, că bea în fiecare dimineață câte un pahar cu apă și bicarbonat, că este foarte amuzant atunci când rămâne doar în lenjerie intimă și că ar vrea să rămână pe o insula pustie doar cu o dansatoare de salsa.

Care sunt următoarele trei celebrități care au acceptat să vină alături de copiii lor la “Aici eu sunt vedeta”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 29 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta anca serea