x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin la “Te pui cu blondele?”

Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin la “Te pui cu blondele?”

04 Aug 2015   •   10:13
Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin la “Te pui cu blondele?”

Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin miercuri, 5 august, de la 21.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului de cultură generală “Te pui cu blondele?”, prezentat, ca de fiecare dată, de Dan Negru.

Ocazie pentru Liviu Vârciu să-și amintească de perioada în care a cântat în trupa L.A. și de sumele de bani fabuloase pe care le-a câștigat la acea vreme.

“Am cheltuit toți banii, însă cel mai mult îmi pare rău că, atunci, nu mi-am ajutat mai mult părinții…”, se destăinuie el. În aceeași ediție, Liviu povestește în ce împrejurări a sărutat-o pe Andreea Bălan, dar și cum era să se nască în Ambulanță.



Tot miercuri, la “Te pui cu blondele?”, Andreea Bălan va mărturisi că anul viitor și-a propus să facă un copil și a recunoscut că singură își coase costumele de scenă, iar Mihai Morar va declara că a fost olimpic la geografie, faza pe țară.

Invitatul special al serii va fi Nelu Ploieșteanu, care le va adresa o întrebare celor trei vedete și blondelor deopotrivă.



Care dintre cele două tabere va câștiga confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 5 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”

×