x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea Bălan și George Burcea au făcut cozonaci împreună, în tabăra lui nea Mărin

Andreea Bălan și George Burcea au făcut cozonaci împreună, în tabăra lui nea Mărin

26 Dec 2017   •   11:46
Andreea Bălan și George Burcea au făcut cozonaci împreună,  în tabăra lui nea Mărin
Sursa foto: marius

În ediția de Crăciun a emisiunii ”Poftiți în vacanță”, difuzată pe 26 și 27 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, surprizele se țin lanț. Toți invitații sunt părinți și sunt pregătiți să facă tot ce știu mai bine pentru a aduce bucuria pe chipul copiilor veniți în tabăra lui nea Mărin.

Andreea Bălan este însoțită în această aventură de soțul ei, George Burcea, iar lor li se alătură Vica Blochina, Nicolai Tand și Liviu Vârciu.

”De ani de zile eu îmi doream să vină la mine la emisiune și în sfârșit a ajuns. Și acum ea a vrut să-mi arate că poate face de toate”, spune nea Mărin vizibil încântat de faptul că Andreea Bălan și soțul ei sunt la el în tabără.

Așadar, Andreea Bălan nu s-a dat în lături de la niciuna dintre sarcinile care i-au fost atribuite. A dat cu mopul, cu mătura, a gătit pentru prima dată în viață pizza, dar și cozonaci și chiar a muls vaca.

”Nea Mărin avea impresia că eu nu știu să dau cu mătura și cu mopul. Cred că știu foarte bine să fac și asta. Am făcut pentru prima dată pizza, credeam că este mult mai complicat, că trebuie să fie mult mai multe ingrediente. Dar a ieșit foarte bine”, spune Andreea Bălan care nu se sfiește să recunoască faptul că George este cel care gătește mai des.

Și pentru că George a dovedit că se pricepe de minune la preparatul cozonacilor, Andreea s-a ales cu promisiunea că atunci când ajung acasă va mânca o minune de cozonac ieșit din mâna lui.

În cadrul emisiunii ”Poftiți în vacanță”, difuzată marți și miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, voia bună și faptele bune se vor îmbina de minune, iar cele cinci vedete și copiii veniți pentru prima dată în viața lor în vacanță vor avea parte de o experiență unică.

×
Subiecte în articol: Poftiți în vacanță