x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea Ibacka știe pe de rost numeroase CNP-uri și conturi bancare

Andreea Ibacka știe pe de rost numeroase CNP-uri și conturi bancare

25 Iul 2015   •   10:36
Andreea Ibacka știe pe de rost numeroase CNP-uri și conturi bancare

 Are o memorie fantastică, a fost olimpică la matematică, pasiunea pentru cifre i-a și ghidat pașii către ASE, iar sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars, Andreea Ibacka o va surprinde pe Florentina Fântânaru cu faptul că știe pe de rost numeroase CNP-uri și conturi bancare, din 24 de caractere. „La cifre nu mă contrazice nimeni”, povestește amuzată Andreea. „Îmi aduc aminte că, pe soțul meu, la câteva săptămâni de când l-am cunoscut, l-am șocat, de-a dreptul, pentru că ne-a oprit Poliția. Până și-a găsit el documentele, eu i-am dictat domnului ofițer, din memorie, CNP-ul”, continuă ea.

Tot sâmbătă, Andreea va povesti cum, în copilărie, părinții săi au fost foarte preocupați să o implice în tot felul de activități extracuriculare, tocmai pentru a-i fi mai ușor să își dea seama ce îi place și ce drum vrea să urmeze în viață. Ea a studiat vioara și pianul, apoi au urmat limbile străine, a făcut inclusiv karate, iar tatăl ei a încercat să o învețe inclusiv fotbal, fiind un microbist convins. De mică își însoțește pe stadion tatăl și fratele la meciurile echipei favorite, dar spune că feminitatea nu i-a fost influențată de cuvintele deșucheate care sunt strigate din când în când.
Cu emoție, Andreea va vorbi despre relația pe care o are cu părinții ei, dar și cu bunicii, pe care îi iubește nespus. Cu ce mai pleacă din când în când din dulapul bunicii ei, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

×