x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antena 1 premiatã de Superbrands România

Antena 1 premiatã de Superbrands România

13 Sep 2013   •   14:56
Antena 1 premiatã de Superbrands România

În cadrul studiului Superbrands România 2013, care a validat un total de aproape 300 de branduri, declarându-le eligibile pentru statutul de “Superbrand România”, a rezultat un top 15 branduri care conduc în România anul acesta. 
Antena 1 ocupă locul întâi în “Top 15 cele mai înalt situate branduri din Romania”. Totodată, Antena 1 și PRO TV își dispută supremaţia în grupul brandurilor românești calificate pe lista Superbrands din diverse domenii (25% din totalul de aproape 300 de branduri), diferenţa  fiind înregistrată la nivel calitativ după cum urmează: Antena 1 se situează pe primul loc în  din perspectiva  încrederii la nivelul publicului consumator.
Astfel, Andreea Berecleanu, prezentatorul Observatorului 19.00, a fost invitată să ridice premiile dedicate postului Antena 1.
Programul Superbrands este un program unic, dezvoltat de către Organizaţia International Superbrands la nivel global. Programele Superbrands operează în prezent în peste 85 de ţări de pe cinci continente, evaluând reputaţia  brandurilor din perspectiva reputaţiei, calităţii, încrederii și diferenţierii pe piaţă. Organizaţia Internaţională Superbrands a intrat in Romania in 2005, dezvoltând programe consacrate pieţei romanesti și culturii de branding locale.

×